INFORMACE O ALBU

DÖDSRIT - Nocturnal Will

DÖDSRIT - Nocturnal Will

Skladby
1. Irjala
2. Nocturnal Fire
3. Ember and Ash
4. Utmed Gyllbergens Stig
5. As Death Comes Reaping
6. Celestial Will
DÖDSRIT - Nocturnal Will

DÖDSRIT - Nocturnal Will

Skladby
1. Irjala
2. Nocturnal Fire
3. Ember and Ash
4. Utmed Gyllbergens Stig
5. As Death Comes Reaping
6. Celestial Will
 

RECENZE

Reaper

8,5 / 10

"Ani na své čtvrté nahrávce nevydržel kapelník Christoffer Öster přešlapovat na místě. "Nocturnal Will" znamená ještě výraznější odklon od původních crustových základů a naopak větší posun směrem k bohatě nakadeřeným a ještě více hitovým strukturám (stále však zahaleným v  blackovém hávu). Osobně budu stále favorizovat třetí desku "Mortal Coil", nicméně novinka za ní bude figurovat jen v těsném závěsu. Další skvělá kolekce DÖDSRIT, originální kapely, kterou si se žádnou jinou nespletete." ... ČÍST CELOU RECENZI
Reaper | Středa, 3. dubna 2024

JINÉ POHLEDY

Marigold
8 / 10

Z chlapců se stává sázka na jistotu. Jejich koketérie s melodikou se z nesmělé aférky mění ve vášnivý románek, ale hudbě to vůbec neubližuje. Nijak jí to nebere ostrou živelnost. Dlouhé, měňavé a neklidně se přelévající skladby mají díky výrazným melodiím jasnou příběhovou linku a album se rychle dostane pod kůži. Nesmírně příjemný poslech. Jen tak dál, pánové!

Marigold | Středa, 3. dubna 2024

SHOUTBOX

Reaper

DÖDSRIT zase trochu zjemnili a ještě více nakadeřili svoji melodickou přízi. Melancholický feeling zůstal zachován, nicméně občas zazní i veselejší tóny. "Mortal Coil" se mi líbí více, to však neznamená, že "Nocturnal Will" opět nežeru i s navijákem.

Reaper | Čtvrtek, 28. března 2024
Marigold

Krotitelé stříbrného melodického větru opět v sedle. A jde jim to od ruky. Větší podíl melodické heavy metalové složky nebere hudbě agresi a průraznost, stále je dost prostoru pro meloDM agresi i postrockovou melancholii. Prim hrají nádherné riffy.

Marigold | Středa, 27. března 2024
Dalas

Prohlubování fůze blacku, crustu a hejvíku zdárně pokračuje. Toho hejvíku je subjektivně zatím letos asi nejvíc, ale hudbě Švédů to prospívá v tom smyslu, že se v nejlepším světle ukazují jejich smysl pro členité kompozice a klenuté melodie. Krásná práce!

Dalas | Pátek, 22. března 2024

VLOŽIT HODNOCENÍ

Právo hodnotit mají pouze registrovaní uživatelé. Přihlašte se anebo zaregistrujte v případě, že ještě nemáte vytvořen účet.

HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ

8,2 / 10

HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ

8,2 / 10
Sakic
8 / 10
Sakic | Středa, 3. dubna 2024

SPOTIFY