VLOŽIT DISKUSNÍ PŘÍSPĚVEK

AMARANTHE - Amaranthe - zpět na článek

pepua pepua | 16.1.2014 23:31

Když maj toho bubeníka, tak to není "a cappella"

panteraj | 16.1.2014 21:49

okrem Zywca Portera, to je ine kafe..

panteraj | 16.1.2014 21:49

okrem Zywca Portera, to je ine kafe..

panteraj | 16.1.2014 21:48

europiva:) toz, je velky rozdiel medzi polskym Zywcom, slovenskym Bazantom a Krusovicami napriklad, ked uz sme pri tom Heinekene.. tankovy Bazant ano, capovany Zywiec urcite nie, Krusovice v pohode (zalezi od krcmy)
zase tvrdit, ze co je lokalne, je dobre, sa tiez neda na 100%

mr. podtacek | 16.1.2014 20:34

ovce42: V hospodách s minipivovarskými pivy je nejlevnější, takže tvůj úsudek je irelevantní. BTW Kvasnicový Bernard 12° je v klidu.

vike vike | 16.1.2014 20:23

http://pivnirecenze.cz/

vike vike | 16.1.2014 20:18

Bernard //:=]

ov247 | 16.1.2014 20:14

Corvus: Svijany už taky chytly ty móresy Europiv, ale tak pořád se to ještě občas někde dá pít. Já bych se raději být čtenáři soustředil na pivka od Bernarda, to je stále ještě v českých rukou. Ostatní už jsou Heineken a jiné bordely.

pavel | 16.1.2014 20:14

Aha. A?

vike vike | 16.1.2014 19:41

Van Canto maji vice zpevaku...

ov42 | 16.1.2014 19:35

Gambáč určitě nepatří mezi nejlevnější piva.

Dalas | 16.1.2014 19:18

</offtopic>

Corvus Corvus | 16.1.2014 19:15

V severských hvozdech jedině Svijany!

mr. podtácek | 16.1.2014 17:00

U nás je nejlevnější pivo k sehnání právě Gambrinus, proto ho všichni výpitci, kteří nepoznají hovězí od vyškrábnutého popelníku, tak rádi konzumují..., protože je levnější než regionální pivka, které díky tomu, že jsou dělány tradičně a poctivě, tak ven jdou za mnohem vyšší cenu.

http://pivnirecenze.cz/10060-nova-desitka-z-gambrinusu-predprodukcni-vzorky-na-stul

Takže je s tou teorií tady ov(ce) vedle jak ta jedle.

ov42 | 16.1.2014 16:47

Dělat modlu z levně na koleně vyráběných regionálních patoků, to je ehm. A takový ty debility o činskym chmelu atd - zjisti si laskavě něco o chráněném zeměpisném označení České pivo.

vike vike | 16.1.2014 16:37

I obyc pivo pokud je poctive, dobre vychlazene a pripadne dobre nacepovane je gut, vice kousku je otazkou chute/vkusu... ale delat z Gabiny modlu, ehm...

Naathir Naathir | 16.1.2014 16:34

Do Gambace ted zacali misto chcanek lejt LSD nebo co?

ov247 | 16.1.2014 16:32

chlemtat ty sračky z čínskýho chmele, to už chce teda náročnýho konzumenta/posluchače (rovněž konzumenta)

vike vike | 16.1.2014 16:29

Jj vidim to kazdy den ve spelunkach a supermarketech, jak jsme narocni pivari... no a Prazdroj? tys asi nikdy nebyl dal nez na okraji Plzne, co?

ov42 | 16.1.2014 16:22

Zajímavý je, že Gambrinus je nejprodávanější pivo v pivařsky velmi náročné České republice a Prazdroj nejznámějším českým produktem ve světě. Takže sráče, co našemu pivu nadávají (stejný princip, jako hateři, kteří nadávají metalovým kapelám, které mají úspěch u posluchačů), máme na háku.