NOVINKY

CRUADALACH

Vinylové vydání nahrávky „AGNI – Unveil what’s burning inside“ od folkmetalových CRUADALACH se pomalu blíží


CD verzi najdete v aktuálním Pařátu, vinylová verze pro sběratele bude navíc obsahovat bonusovou skladbu „Cernunnos, zlatooký král". Černý dvanáctipalcový vinyl váží 140g, je zabalen v potištěné "kapse" - to celé uloženo v tvrdém a hlazeném 300g papírovém obalu.

Poprvé bude vinyl v prodeji 26.3. v Ostravě, kde také na akci „Pařát releases night", kde za účasti kapel Everlasting Dark, Insane, Nemesis, Praselizer a Dobytčí mor proběhne jeho křest. Předplatitelé Pařátu mají na tuto akci vstup pouhých 50 Kč! Vinyl si tam můžete opatřit za speciální cenu 200 Kč. Pokud se do Ostravy nedostanete, objednávat můžete již nyní přes Pařátshop nebo na mailu redakce@paratmagazine.com.


Upozorňujeme, že po celý březen platí akce, kdy při objednávce libovolného zboží z Pařátshopu nad 500 Kč neplatíte poštovné a předplatitelům Pařátu krom toho ještě bude odečtena sleva 99 Kč, díky které budou mít aktuální číslo časopisu zdarma!


Veškeré další informace na www.paratmagazine.com

RIP

Zveřejněno: Středa, 16. března 2011

Poslední novinky související s CRUADALACH

CRUADALACH - "Kapela Cruadalach končí a loučí se posledními dvěma koncerty 8. ... [Neděle, 3. října 2021]
CRUADALACH - Nové komiksové video ke skladbě "Eyes Wide Open": ... [Úterý, 14. května 2019]
CRUADALACH - Chystají dva listopadové koncerty u příležitosti křtu jejich nového CD RAISED BY WOLVES: V pátek 9. ... [Pondělí, 1. října 2018]
CRUADALACH - vydávají 21. září nové album CD "Raised By Wolves" (7hard). Křtít se bude 9. ... [Středa, 22. srpna 2018]
CRUADALACH - Pražská folk corová úderka představuje po třech letech odmlky novou nahrávku! ... [Pondělí, 30. července 2018]


Vyhledat CRUADALACH na webu Metalopolis