NOVINKY

ARCHITECTS

dorazí do ČR bez WHILE SHE SLEEPS. 

22/10/2012, Praha – Nová Chmelnice 

ARCHITECTS, nejblyštivější ozdoba britské moderní metalové koruny, jsou na přesycené a poměrně generické metalcorové scéně již určitou zárukou vysoké kvality a nadstandardních zážitků. V pravidelných intervalech koncertují, vydávají desky bez úpadku úrovně nového materiálu, a to i přes velkou přístupnost zatím poslední desky The Here and Now, což je pro většinu jejich žánrových souputníků kamenem úrazu. The Here and Now totiž klade důraz zejména melodické plochy a emotivní přístup, zatímco ještě na Hollow Crown ARCHITECTS byli stále věrni svému rukopisu z Ruin či Nightmares, kde šikovně balancovali na hranici techniky, údernosti a pro svůj vlastní styl klíčových prvků, totiž mathcorových chapadlech The Dillinger Escape Plan, tlaku a intenzitě Meshuggah a hardcore přímosti a údernosti Converge, místy až s prvky kanadského death metalového riffování ala Cryptopsy. I na současné desce jsou však ARCHITECTS velice živelní, což je pro jejich tvorbu typické a hudebních nápadů mají stále dost, i když poměr hudebních žánrů už není v takové rovnováze, jako při při pohledu na jejich minulé desky.

Bohužel pro pražský koncert a všechny české fanoušky, ze sestavy na poslední chvíli nečekaně vypadli původně avizovaní WHILE SHE SLEEPS. Důvodem je koncertní nabídka z Anglie, kde dostali možnost zahrát si na prestižním koncertu po boku Bullet For My Valentine nebo Bring Me The Horizon. Kapela se svým českým fanouškům prostřednictvím managementu omlouvá a slibuje brzkou náhradu v podobě koncertu nebo účasti na některém festivalu. 

Společně s Architects se dále představí post-hardcoroví Britové HEIGHTS a česká kapela, jejíž jméno zatím nebylo potvrzeno.

Vstupenky na koncert jsou stále ve všech běžných předprodejích a budou i na místě. Koncert byl již dříve přesunut z klubu HooDoo do klubu NOVÁ CHMELNICE (www.novachmelnice.cz). Více informací na www.obscure.cz. 

 

RIP

Zveřejněno: Sobota, 20. října 2012

Poslední novinky související s ARCHITECTS

ARCHITECTS - zveřejnili video k novému singlu "Seeing Red": ... [Středa, 6. prosince 2023]
ARCHITECTS - Vydání alba "For Those That Wish To Exist" se blíží, datum je 26. ... [Pondělí, 8. února 2021]
ARCHITECTS - vydají 26. února deváté řadové album "For Those That Wish To Exist" (Epitaph). ... [Čtvrtek, 22. října 2020]
ARCHITECTS - Video ke skladbě "Modern Misery" z nadcházejícího alba "Holy Hell"... ... [Úterý, 30. října 2018]
ARCHITECTS - Metalcoreová vichřice prožene chladnou Prahu. Milovaná stálice moderní metalové britské hudební scény se vrací dobít Evropu a to včetně Prahy... ... [Čtvrtek, 13. září 2018]


Vyhledat ARCHITECTS na webu Metalopolis