NOVINKY

ARCHITECTS

Metalcoreová vichřice prožene chladnou Prahu.

Milovaná stálice moderní metalové britské hudební scény se vrací dobít Evropu a to včetně Prahy, se svým novým počinem nazvaným „Holy Hell“, vycházejícím 9.11. !

Po úmrtí Toma Searlea, zakládajícího kytaristy ARCHITECTS je „Holy Hell“ prvním dlouhohrajícím počinem kapely, který byl hned z kraje doplněn o videoklip ke skladbě „Hereafter“, který mapuje jejich cestu od tragické události. „Prvních pár měsíců jsem se s tím zkrátka neuměl vyrovnat, cítil jsem se hrozně…“ vysvětluje Dan, jeho dvojče a kytarista ARCHITECTS. „Snažil jsem se to ignorovat a zapomenout na to, ale věděl jsem, že přijde určitý moment, kdy se z toho všeho budu muset ponaučit.“
A tak stojíme u zrodu nové etapy kapely, která oslovila nejen svou hudbou, ale také přístupem, miliony fanoušků po celé zemi.
Těšit se můžeme na jedenáct nových skladeb, které otřesou základy Fóra Karlín.
O support se postarají dvě neméně uznávané kapely.
POLARIS, jakožto první výkop večera se u nás představili již na loňském Never Say Die! Tour a od jejich účinkování na zmiňovaném putovním turné, se jejich jméno častuje stále víc ve vyšších kruzích moderního metalcoru.
Třešničkou na dortu jsou také američtí BEARTOOTH, kteří sebou přivezou novou desku „Disease“. BEARTOOTH netřeba dále představovat, už jen kvůli jejich frontmanovi Calebovi, kterého si můžeme pamatovat například z působení v kapele ATTACK ATTACK!


Zakroužkujte si tedy 31.1.2019 / Praha / Forum Karlín!

RIP

Zveřejněno: Čtvrtek, 13. září 2018

Poslední novinky související s ARCHITECTS

ARCHITECTS - zveřejnili video k novému singlu "Seeing Red": ... [Středa, 6. prosince 2023]
ARCHITECTS - Vydání alba "For Those That Wish To Exist" se blíží, datum je 26. ... [Pondělí, 8. února 2021]
ARCHITECTS - vydají 26. února deváté řadové album "For Those That Wish To Exist" (Epitaph). ... [Čtvrtek, 22. října 2020]
ARCHITECTS - Video ke skladbě "Modern Misery" z nadcházejícího alba "Holy Hell"... ... [Úterý, 30. října 2018]
ARCHITECTS - představují své nové album "Holy Hell", které vyjde 9. listopadu 2018. ... [Čtvrtek, 13. září 2018]


Vyhledat ARCHITECTS na webu Metalopolis