NOVINKY

DEPECHE MODE

DEPECHE MODE VYRÁŽAJÚ NA KONCERTNÉ TURNÉ. NA SLOVENSKU VYSTÚPIA PO DRUHÝ KRÁT. TURNÉ ODŠTARTUJE V MÁJI 2009, NOVÁ PLATŇA SA OBJAVÍ O MESIAC SKÔR.

Depeche Mode (Dave Gahan, Martin Gore and Andy Fletcher), jedna z najväčších kapiel súčasnosti, oznámila termíny svojho európskeho turné, ktoré bude zahŕňať Slovensko i Českú republiku. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o jednu z najzásadnejších koncertných udalostí budúceho roku. Kapela v súčasnej dobe pracuje v New Yorku na novom albume. Depeche Mode za svoju dvadsaťosemročnú kariéru predali viac ako 75 miliónov kópií svojich nahrávok.

Prvé štadiónové turné v histórii kapely začne v Izraeli, navštívia 28 miest, 22 štátov a vyvrcholí vystúpením v Portugalsku.

Depeche Mode na európskom turné, nazvanom „Tour of the Universe“, zahrajú pre približne 1,3 miliónov fanúšikov. Depeche Mode naposledy navštívili Bratislavu pred dva a pol rokmi v rámci turné k ich poslednému albumu „Playing The Angel“. Trio Dave Gahan, Martin Gore a Andrew Fletcher na tomto turné odohralo neskutočných 87 vystúpení, ktoré videli takmer dva milióny ľudí.

22. 6. 2009, 19:00 hod. - BRATISLAVA, ŠTADIÓN INTER
vstupenky v sieti Ticketpro www.eticketpro.sk a vo všetkých predajniach KENVELO.

Dôležitá správa pre všetkých fanúšikov skupiny DEPECHE MODE!

Od spustenia predaja vstupeniek na bratislavský koncert tejto kapely uplynulo síce len 36 hodín, ale už sa predalo viac ako 6000 lístkov. Ak bude predaj pokračovať týmto tempom aj naďalej, dá sa očakávať, že na koncerte bude, tak ako pred tromi rokmi, fantastická atmosféra. Taká, akú dokážu vytvoriť len slovenskí fanúšikovia.

Preto neváhajte a nepremeškajte tento zážitok aj Vy!

TU si môžte prečítať rozhovor s Andym Fletcherom.

Ďalšie info:
www.depechemode.com
www.depechemode.sk
http://www.xl.sk/


Koscj

Zveřejněno: Neděle, 12. října 2008

Poslední novinky související s DEPECHE MODE

DEPECHE MODE - spevákovi Davidovi Gahanovi vyoperovali zhubný nádor z močového mechúra. ... [Sobota, 30. května 2009]
DEPECHE MODE - sa chystajú v marci do štúdia. Nový album plánujú vydať v novembri 2008 a nasledujúce svetové turné na január 2009. ... [Středa, 6. února 2008]
DEPECHE MODE - "Na oficiálnej stránke jednej z najväčších kapiel súčasnosti Depeche Mode pribudol v ich koncertnom turné ďalší dátum. ... [Pondělí, 5. prosince 2005]


Vyhledat DEPECHE MODE na webu Metalopolis