NOVINKY

FOBIAZINE

Bulvární server Fobiazine zveřejnil "Investigativní reportáž, která odhaluje temné pozadí nového webzinu na česko-slovenské metalové scéně, aneb o budoucnosti Metalopolis" (čtěte zde).

Redakce MP se rozhodla autora inkriminovaného článku zažalovat za poškozování dobrého jména nejfamóznějšího webzinu ve střední Evropě. Veškeré informace v reportáži jsou sice pravdivé, avšak je zde jedna jediná drobnost - Dalas rum nepije (dokonce se dá říci, že jej přímo nesnáší). Domníváme se, že skutečnost v článku zmíněná by našemu šéfredaktorovi mohla značně uškodit (představte si armádu jeho příznivců, kteří jej na festivalu Brutal Assault nutí konzumovat zmíněný nápoj ve velkém množství, následkem čehož by mohlo být vyvrhnutí obsahu žaludku během zběsilého headbangingu po čas setu DISMEMBER).

Autor reportáže se však může vykoupit zasláním libovolné nahrávky kapely SCELET (s podpisy muzikantů, pochopitelně) na adresu každého člena redakce Metalopolis.

Deadmann

Zveřejněno: Úterý, 13. března 2007

Poslední novinky související s FOBIAZINE

Fobiazine.net - Kolegové z Fobiazine.net si dovolili okatě napodobit způsob napsání našeho reportu z letošního Brutal Assaultu (použití kurzívy či různého typu písma k odlišení více autorů jediného článku... ... [Čtvrtek, 18. srpna 2005]


Vyhledat FOBIAZINE na webu Metalopolis