NOVINKY

Fobiazine.net

Kolegové z Fobiazine.net si dovolili okatě napodobit způsob napsání našeho reportu z letošního Brutal Assaultu (použití kurzívy či různého typu písma k odlišení více autorů jediného článku, závěrečný výčet top kapel...). Bohužel mají smůlu, neboť uvedený způsob psaní reportáže máme chráněn ve smyslu z.č. 478/1992 Sb., zákon o užitných vzorech, tzv. užitným vzorem. Co to znamená? Zde si dovolím odcitovat přímo zákonné ustanovení:
Účinky užitného vzoru
§ 12
(1) Bez souhlasu majitele užitného vzoru nikdo nesmí technické řešení chráněné užitným vzorem při své  činnosti vyrábět, uvádět do oběhu nebo upotřebit.

Jelikož nás přihláška tohoto užitného vzoru stála nemalé prachy, musíme se proti tomuto nekalému a zejména protiprávnímu činu konkurence ostře ohradit. Vyzýváme tedy kompetentní zástupce Fobiazine.net, aby okamžitě odstranili kurzívu z tohoto článku. Pokud se tak nestane do 24 hodin (tzn. do 14:00 dne 19.8.2005), obrátíme se v této věci na našeho právního zástupce JUDr. Tomáše Sokola a to je dost ostrý chlapík! Fakt!

Shnoff

Zveřejněno: Čtvrtek, 18. srpna 2005