NOVINKY

THE.SWITCH

videoklip k singlu Kam Vedou Naše Kroky

Pražská stálice the.switch vypouští do světa první singl k novému albu, který nazvali “Kam Vedou Naše Kroky”. Text písně, který se dotýká tématu životní cesty a toho, kam až může člověka zavést, velmi příhodně koresponduje s tím, v čem všem je letošní podzim pro kapelu přelomový.

Kapela nejen že po 10 letech vydává nové LP (poslední plnohodnotné album Svit vyšlo v květnu 2006), ale navíc letošní září slaví již 20 let své existence.

Za poslední roky došlo v kapele k několika zásadním změnám. Kromě nového bubeníka Pavla Němce (ex Momma Knows Best) a přibrání druhého kytaristy Jana TJ Tučka, přišel na scénu i nový textař - básník Tomáš Tajchner. S těmito změnami se objevila příležitost rozšířit obzory a objevit nové přístupy, které mají dopad na charakter prezentace, pojetí textů a celkový zvuk kapely. 

Proces vniku letošní desky, která hrdě definuje nové the.switch, tyto nedávné vlivy dokonale reflektuje. Album odletěli v polovině letošního dubna nahrát do Seattlu do Robert Lang Studios, kde se po předchozích několikaletých přípravách zrodilo 12 skladeb.

Komplex Robert Lang Studios, kde se nahrávalo, v minulosti navštívila tak zvučná  jména, jako např. Nirvana, Macklemore, Foo Fighters, R.E.M., nebo Norma Jean.
Studio vybral k nahrávání sám producent alba John Goodmanson, kterého kapela oslovila kvůli jeho skvělé práci na albech kapel (hed) P.E., Matchbook Romance, Blonde Redhead, Hanson, Wu-Tang Clan, Aiden, Los Campesinos!, a mnoho dalších.

Díky úspěšné HitHit kampani si s sebou kluci mohli vzít i přátelský dvoučlenný štáb složený z režiséra Adama Vopičky a kameramana Marcela Beneše, kteří umožnili vznik jedinečného dokumentu, jenž zachycuje celý proces.

Během 18 dní ve studiu si kapela kromě intenzivního soustředění na nahrávání skladeb a natáčení dokumentu našla čas i na natočení videoklipu, který vám DNES touto formou chtějí představit.

Videoklip můžete zhlédnout na oficiálním YouTube kanále kapely:
https://www.youtube.com/watch?v=uAkp--_0DkM

Nová, zatím bezejmenná, deska je před finálním odhalením. Světlo světa spatří až před listopadovou tour, na které se the.switch ukáží po boku skvělé kapely Smrtislav.

RIP

Zveřejněno: Čtvrtek, 29. září 2016

Poslední novinky související s THE.SWITCH

THE.SWITCH - Ikoničtí crossoveroví the.switch vyrážejí po několika letech na klubové turné! ... [Čtvrtek, 21. března 2024]
THE.SWITCH - Ikoničtí crossoveroví the.switch vyrážejí po několika letech na klubové turné! ... [Neděle, 4. února 2024]
THE.SWITCH - vydali minulý pátek novou desku "Skrytý místa" (Red Head Records). ... [Úterý, 14. listopadu 2023]
THE.SWITCH - "The.Switch opět vydávají nový singl a opět rovnou s klipem! ... [Pondělí, 27. března 2023]
THE.SWITCH - "The.Switch vydávají nový singl Pravda, tentokrát rovnou s klipem! Kapela dle slibu svým věrným fans pokračuje ve vydávání singlů... ... [Čtvrtek, 2. června 2022]


Vyhledat THE.SWITCH na webu Metalopolis