NOVINKY

MALIGNANT TUMOUR

MALIGNANT TUMOUR a jejich dvacet let již dřív jak za měsíc

Oslava proběhne 25. listopadu v ostravském hudebním klubu FABRIC (na slovo fabric hoď aktivní odkaz http://www.fabric.cz/). Vedle speciálního kulervoucího vystoupení MALIGNANT TUMOUR, kde se objeví všechny přední „hity“ z celé dvacetileté historie, se můžeš těšit na výtečné slovenské powergrindery ČAD s jejich šukézní basačkou a velmi nadějnou kapelu z Francie MASSIVE CHARGE, kteří hrají masný grind core. Bo všichni mají rádi překvapení, tak MT zajistili speciálního utajeného zpívajícího a hrajícího hudební hosta.

MALIGNANT TUMOUR má mimo to připravený doplňkový slavnostní program, který bude pochopitelně zcela unikátní. V exluzivní talkshow moderované Michalem Husákem bude možno shlédnout naše čelní představitele a tvůrce extrémního undergroundu, kteří zde byli u zrození nové generace metalových nadšenců a kteří ji stále znatelně podporují. Pozvání přijali Martin „Shindy“ Brzobohatý, Miloslav „Čurby“ Urbanec a Jiří „Barvák“ Barvinský. Dále jsou připraveny dvě soutěže o extra ceny. Soutěž o „nejmetalovější džízku“ a  soutěž o nejlépe zazpívaný hit „We are the metal“ (na soutěž o nejlépe zazpívaný hit dej aktivní odkaz na http://www.ulozto.cz/10725094/we-are-the-metal-novoc-mp-mp3). Závěr večera ukončí tombola (každá vstupenka je slosovatelná). Celým večerem nás provede Petr Korál, co by moderátor. POZOR je téměř vyprodáno. V prodeji je posledních 50 lístků. Zájemci pište na shop@malignanttumour.com nebo navštivte předprodejní místa (na slovo předprodejní místa hoď aktivní odkaz na http://bandzone.cz/malignanttumour)

A teď vysvětlivky k soutěžím, to asi někde pod čáru článku…..
SOUTĚŽ O NEJMETALOVĚJŠÍ DŽÍZKU: Vem sebou na výroční koncert 25.11. svou džízku a nech ji vyhrát lístek na BRUTAL ASSAUL a OBSCENE EXTREME FEST. 
SOUTĚŽ O NEJLÉPE ZAZPÍVANÝ HIT WE ARE THE METAL: Stáhni si WE ARE THE METAL bez zpěvu ZDE (http://www.ulozto.cz/10725094/we-are-the-metal-novoc-mp-mp3)  a nauč se text. Na výročním koncertě 25.11. si to zkusíš před publikem. Nejlepší zpěvák si ho ten večer zazpívá s kapelou, na druhý den (26.11.) se zcela zadara ožere a nažere s kapelou v restauraci u PECIVÁLŮ a vyrazí s kapelou na luxusní zahraniční koncert jako host kapely, kde si WE ARE THE METAL zazpívá před zahraničním publikem.
TEXT SONGU:
WE ARE THE METAL
WE ARE COMMING TO THE GIG LIKE THOUSAND TIMES BEFORE
WE ARE CARRYING OUR WHOLE GEAR AND FREE BEERS WE PRAY FOR
WOMENS IN THE BACKSTAGE, WE LAUGHING, SEX IN AIR
HEAVY METAL ROCKSTARS, THAT´S WHY WE ARE THERE

WE ARE THE METAL - WE ARE THE BULLET TO YOUR HEAD
WE ARE THE METAL - MELTING THE STRINGS TO THE END
WE ARE THE METAL - TRULY THE ROCK´N ROLL STARS
WE ARE THE METAL - UNTIL THE DAY WE WILL DIE

WE ARE COMMING TO YOUR TOWN WE BRING THE ROCKHOUSE DOWN
CRAZY GIG IS FINNISHED, RUINS ARE ALL AROUND
WE DRINK YOU UNDER THE TABLE, NOTHING BUT PIECE OF CAKE
RECEIVING ALL THE DOLLARS IT´S TIME TO GO AWAY

WE ARE THE METAL - WE ARE THE BULLET TO YOUR HEAD
WE ARE THE METAL - MELTING THE STRINGS TO THE END
WE ARE THE METAL - TRULY THE ROCK´N ROLL STARS
WE ARE THE METAL - UNTIL THE DAY WE WILL DIE

RIP

Zveřejněno: Čtvrtek, 27. října 2011

Poslední novinky související s MALIGNANT TUMOUR

MALIGNANT TUMOUR & HORRIBLE CREATURES - Ostravská superstar Malignant Tumour aneb jméno rezonující tak silně jako zhoubný nádor na mozku. ... [Pátek, 15. května 2020]
MALIGNANT TUMOUR - Nový videoklip "Walk As We Talk" z chystané desky "The Metallist" (25. ... [Středa, 21. září 2016]
MALIGNANT TUMOUR - V pořadí šestá deska kapely s názvem "THE METALLIST" vychází 25. ... [Čtvrtek, 18. srpna 2016]
MALIGNANT TUMOUR - Aspirant na cenu domácí klip roku 2014: ... [Čtvrtek, 2. ledna 2014]
MALIGNANT TUMOUR - Bohdič. Toť jméno nového bicmena, jehož parametry jsou, jak prozrazují informace přímo ze zdroje... ... [Středa, 19. prosince 2012]


Vyhledat MALIGNANT TUMOUR na webu Metalopolis