DESENSITISED - Bought Beauty - PEACH HER - Gastrophobia

DESENSITISED - Bought Beauty - PEACH HER - Gastrophobia

DESENSITISED - Bought Beauty - PEACH HER - Gastrophobia

DESENSITISED - Bought Beauty - PEACH HER - Gastrophobia

Další z nekonečné řady death/grindových splitek má na svědomí nizozemsko-francouzský dvojblok DESENSITISED a PEACH HER. Asi nemá cenu tvrdit, že zmíněná dvojice nepřichází s ničím novým a spíše se jedná o další nošení dříví do již tak přeplněného lesa.

DESENSITISEDNizozemci DESENSITISED jsou vyznavači tzv. oldschool death metalových postupů se silným thrashujícím vlivem. Nekomplikovaným skladbám plným žánrových klišé budiž alespoň připočteno k dobru, že jsou opatřeny jakž takž čitelným zvukovým kabátkem. Lyriku pak tvoří převážně kritická témata („Black Gold“, „Bought Beauty“). Všechno je až příliš typické, mnohokráte slyšené a v konečném důsledku de facto úplně zbytečné. Těžko lze hledat jakékoliv další slova a přitom se neopakovat ...

3/10

PEACH HERPřeci jen zajímavější jsou francouzští PEACH HER (ten název, ten název ...) a to i přes fakt, že jedou v podstatě na vlně klasických „funny“ grindocoreujících zběsilostí. Ovšem do tohoto svého počínání se pokoušejí implantovat nejeden oživující prvek. Například krátká country vložka „My Fork Is A Poltergeist part I“ má šanci aspirovat na žádanou koncertní atrakci. Ony vůbec přednosti PEACH HER ožijí hlavně v koncertním provedení. V porovnání s jejich „splitkovými“ kolegy z Holandska je hudba těchto Francouzů rytmicky mnohem variabilnější. Nejedná se sice o nic převratného, ale vhodným střídáním sypaček, přechodů a typických death metalových houpaček se rozhodně nic nezkazí. Zábavnou částí je i textová složka vtipně mísící gore vlivy s kulinářským uměním.
Vcelku zajímavým bonusem je pak elektronicky dokonale zmutovaná verze skladby „Too Young To Die“.

5/10

Z uvedeného mi vyplývá, že pokud by se dalo přemýšlet o pořízení si tohoto materiálu, tak hlavně kvůli PEACH HER, u kterých vidím základ perspektivy do budoucna.

 Přidejte svůj názor

Dalas

Verdikt

Další veskrze průměrné death/grindové splitko.

Hodnocení

Autor
-
Redakce
-

Další informace

Sestava

Skladby

  1. DESENSITISED
  2. Stone Rain
  3. Smugness
  4. Meltdown Mutation
  5. Black Gold
  6. Bought Beauty
  7. PEACH HER
  8. PVP "On The Rocks"
  9. Pop Corpse
  10. My Fork Is A Poltergeist part I
  11. Roasted Gambas
  12. Too Young To Die
  13. Some Bothering Story "With Cristof From INHUMATE"
  14. Brain Ice Cream
  15. My Fork Is A Poltergeist part II
  16. Vomit On You "With Xav From BLOCKHEADS"
  17. Too Young To Die "Sonic Area vs Acrylik"