NOVINKY

VAN HALEN

pravděpodobně definitivně končí.
Bývalý frontman Van Halen Sammy Hagar uvedl v nedávném inerview s reportérem Patrickem Berkery z Philadelphia Inquireru některá zajímavá fakta (pravda některá na úrovni bulváru) a vyjádřil tak pochybnosti o možném comebacku VAN HALEN:
„S Van Halen je podle mě definitivní amen:
- baskytarista Michael Anthony nekomunikuje s bratry Van Halenovými a je znechucen vším co jen trochu souvisí s hudbou.
- bubeník Alex Van Halen prosedí celé dny u Internetu a kouří. Jeho bratr Eddie Van Halen sedí celé dny ve svém domě, kouří a nic nedělá.
- David Lee Roth sice připustil možnou spolupráci už v roce 2000, ale nakonec z toho sešlo z důvodu Davových hlasových indispozic.
- v roce 2001 dostali bratři Van Halenovi,Dave Lee Roth a Sammy Hagar nabídku ve výši 50 miliónů dolarů, pokud v Las Vegas sehrají dvě vystoupení v původní sestavě. Kromě Dava Lee Rotha, u kterého zřejmě hrály hlavní roli peníze, všichni odmítli.
- kytarista Eddie Van Halen v květnu 2002 vítězně vybojoval svou dvouletou bitvu s rakovinou.“

Mezitím si dva "vykopnutí" zpěváci Van Halen, David Lee Roth a Sammy Hagar vyjeli od 29. května na společné letní americké turné. Oba dva mají na jevišti pro sebe půldruhé hodiny. Turné, na kterém se oba vokalisté pravidelně střídají, má být ukončeno 7. září 2002 v Las Vegas. Na šňůře je doprovází 7 bodyguardů.
Dalas

Zveřejněno: Sobota, 13. července 2002

Poslední novinky související s VAN HALEN

VAN HALEN - Ve věku 65 let zemřel včera fenomenální kytarista Eddie Van Halen, podlehl rakovině. ... [Středa, 7. října 2020]
VAN HALEN - pokud hodláte v nejbližší době řešit bytovou krizi, tak vězte... ... [Čtvrtek, 1. března 2018]
VAN HALEN - vydají 31. března své úplně první živé album, na němž bude u mikrofonu originální zpěvák David Lee Roth. ... [Sobota, 7. února 2015]
VAN HALEN - odehráli první vystoupení s vokalistou Davidem Lee Roothem po více než 22 letech. ... [Sobota, 29. září 2007]
VAN HALEN - Vydání "Best Of (1978-1984)" bylo opět posunuto, datum je však neznámé. ... [Pátek, 23. února 2007]


Vyhledat VAN HALEN  na webu Metalopolis