NOVINKY

Volyňský ETEF open air

Oznamuje THE SIPIRT jako náhradu za SADIST

Máme to! Popravdě řečeno, sami jsme v mírném šoku, jak rychle do sebe události zapadly – našli jsme super náhradu za SADIST! Jak už jsme dříve zveřejnili, italští prog-death metal veteráni tento týden oznámili zdravotní potíže v kapele, kvůli kterým jsme nuceni jejich letošní vystoupení odložit na příští rok. Jejich místo převezmou němečtí THE SPIRIT. Hudebně jsou sice trochu jinde než SADIST, ale laťka kvality se dle našeho názoru podařila udržet opravdu vysoko!
THE SPIRIT hrají našlápnutý black death metal... Pokud tušíte silný odkaz starých dobých švédských DISSECTION, tušíte správně, ale nečekejte žádnou tupou kopírku. Jedná se o vycházející hvězdu německy mluvících zemí, kapela letí nahoru fakt jako raketa. Že úspěch zavětřila i největší metalová firma na světě, Nuclear Blast, a vydala v reedici debut „Sounds from the vortex“, to už ostatně o něčem vypovídá… Kdo THE SPIRIT neznáte, přesvědčte se sami: na YouTube jsou alba THE SPIRIT k poslechu v plném rozsahu, doporučujeme!! Bude to maso!
Na tomto místě bychom chtěli poděkovat agentuře DISTRICT19 za neskutečně pohotovou a rychlou spolupráci. Díky Jacopo!

Potvrzené kapely:
SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH, THE SPIRIT, SUR AUSTRU, NIHILO, SEAR BLISS, ROOT, MINORITY SOUND, PANYCHIDA, ET MORIEMUR, BOHEMYST, F.O.B., MATER MONSTIFERA, SOMNIATE, GÖTTERDÄMMERUNG, V.A.R., 1000 BOMBS, WELICORUSS, DARK SEAL.

I přes zvýšený zájem jsou stále k dispozici vstupenky v předprodeji za 640 Kč. Předprodej končí 15. 7. 2020. Pokud nebude vyprodáno (což v tuto chvíli neumíme odhadnout), na místě budeme prodávat vstupenky na celý víkend za 690 Kč. Na původní sestavu jsme měli v plánu cílit na cenovou hladinu okolo 850 Kč, finální cena tak obsahuje zohlednění změn v programu.
Doufáme, že se ve Volyni se všemi uvidíme!!

www.etef.cz
https://www.facebookcom/eteffest/

https://www.facebook.com/events/453711058594190/

https://bandzone.cz/koncert/499400-volyne-areal-koupaliste-volyne-etef-enter-the-eternal-fire-2020

ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!

RIP

Zveřejněno: Úterý, 7. července 2020

Poslední novinky související s Volyňský ETEF open air

Volyňský ETEF open air - Volyňský ETEF open air (24.-25. 7. 2020) & COVID-19 – šance na konání festivalu stále existuje Ahoj přátelé, ... [Pondělí, 11. května 2020]


Vyhledat Volyňský ETEF open air na webu Metalopolis