NOVINKY

DEMIMONDE

křtí novou desku!

25. listopadu v pražskému klubu Fatal od 19:00 (doors 18:00 - start 19:00 - vstup 15:00). Druhé dějství PrΩgue Echoes s podtitulem Cygnus Maximus proběhne opět v pražském Fatal music club, v němž nedávno proběhly stavební úpravy a je zde nejen nové podium a upravený sál, ale i nový zvuk.

Demimonde – Praha - kosmik dark experimental metal
https://www.facebook.com/demimondeofficial/
hudba https://demimondeofficial.bandcamp.com/

Mallephyr – Rokycany -  modern black/death metal
https://www.facebook.com/mallephyr/
https://www.youtube.com/watch?v=8mr05QCXbW4

holotropic – Bratislava, SK - progressive death metal
https://www.facebook.com/holotropic/
https://holotropicband.bandcamp.com/album/permeate

Symbiosis – Bratislava, SK - progressive metal/djent
https://www.facebook.com/symbiosissk/
hudba https://symbiosisproject.bandcamp.com/album/inertia

Soul Decoder – Praha - progy melodic death metal
https://www.facebook.com/souldecoder/
hudba https://www.youtube.com/watch?v=XstlHLWwYlI&feature=youtu.be

V 19:00 večer otevřou SOUL DECODER, kteří představí i něco z nového materiálu, který se od původního melodického death metalu více přiblížil k progovému a především modernímu vyznění. V její sestavě naleznete členy Liquid Space 9, Diligence nebo MeltDown. Tahle kapela má slibnou budoucnost, přijďte včas!

Po nich nastoupí kytaristou Alexem provázaná dvojice kapel ze Slovenska – progresivní death metal vyznávající HOLOTROPIC, kteří i v Praze konečně odprezentují jejich velmi povedenou desku Permeate plnou esoterických nálad, a do djentu/prog metalu směřující SYMBIOSIS. I tito na kontě mají debutní desku, pojmenovali ji Inertia a sklízejí s ní také zasloužený úspěch.

Pak bude pokřtěna a zazní celá Cygnus Oddyssey, deska Demimonde jíž byl věnován prostor výše. A vzhledem k tomu, že jde o křest, lze očekávat i nějakého hosta.

Tečku za celým večerem udělají rokycanští MALLEPHYR. Nutno říci tečku černou, psanou krví, pálenou sírou. Mallephyr právě vyšla nová (a výborná!) deska Assailing the Holy, tak vydržte až do konce a nechte se moderně a až epicky znějícím black/deathem spálit na trout. Ugh!

19:00 – 19:30 Soul Decoder
19:50 – 20:30 holotropic
20:50 – 21:30 Symbiosis
22:00 – 22:50 Demimonde
23:10 – 23:50 Mallephyr

Něco o PrΩgue Echoes? Pod modifikací slov Prague a Prog budete v nově vzniklé „značce“ webu MarastMusic.com a kapely Demimonde nalézat řadu koncertů nebo minifestivalů, kde budou vystupovat kapely, které se dají, ať už se jedná o jakýkoli hlasitý žánr, začlenit pod přívlastky progressive, technical, experimental, nebo třeba avantgarde.

Louis

Zveřejněno: Čtvrtek, 24. listopadu 2016

Poslední novinky související s DEMIMONDE

DEMIMONDE - "Atmosféra, epičnost, technika i progresivita. Všemi těmito slovy se dá popsat nejen značně experimentální... ... [Středa, 7. září 2016]
DEMIMONDE - "Počátek nového milénia přinesl, kromě dalších nesplněných očekávání globální apokalypsy... ... [Čtvrtek, 7. července 2016]
DEMIMONDE - Malá ochutnávka z nové tvorby zde: https://www.youtube.com/watch?v=g51c3t3j_TY ... [Čtvrtek, 16. června 2016]
DEMIMONDE - "Kdo že se vrátil na scénu? Pamětníci, fajnšmekři nebo jen znalci tuzemské scény před 14 lety zaregistrovali... ... [Středa, 28. ledna 2015]


Vyhledat DEMIMONDE na webu Metalopolis