NOVINKY

KATAKLYSM

jsou bez bubeníka. V oficiálním prohlášení kapely se praví: „Max Duhamel ohlásil svůj odchod již dříve, ovšem zároveň nám přislíbil, že v únoru a březnu s námi ještě odjede turné po Severní Americe, kterého se máme zúčastnit spolu s HATE ETERNAL, DYING FETUS a INTO ETERNITY. Před pár dny nám však Max oznámil, že okamžitě končí. Jsme v šoku. Pozorovali jsme, že Max začíná být tím kolotočem unaven, ale v žádném případě jsme nečekali, že to utne tak náhle. Naštěstí se nám podařilo najít borce, který s námi uvedené turné absolvuje. Je jím J-F Richard (BLASTFAME/EON DISSONANCE), který v současné době pilně zkouší s kytaristou J-F Dagenaisem a basákem Stephanem Barbem, abychom mohli odehrát alespoň 35-ti minutové sety. Je otázkou, zda se J-F Richard stane stabilním členem kapely. V negativním případě se budeme muset poohlédnout po někom dalším,“ uvedl zpěvák Maurizio Iacono.
KATALYSM již také odhalili plány ohledně svého dalšího alba. To by se mělo jmenovat „Serenity in Fire“, nahráno bude v listopadu a vyjde na začátku roku 2004 u Nuclear Blast Records.
Dalas

Zveřejněno: Středa, 22. ledna 2003

Poslední novinky související s KATAKLYSM

KATAKLYSM - zveřejnili video ke skladbě "Dark Wings Of Deception" ze zcela čerstv&eacut ... [Pondělí, 14. srpna 2023]
KATAKLYSM - Další singl k chystanému albu "Goliath" je skladba "Die As A King". ... [Pondělí, 3. července 2023]
KATAKLYSM - vydají 11. srpna patnácté studiové album "Goliath" (Nuclear Blast Records). ... [Pondělí, 22. května 2023]
KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN - Francouzsko-kanadský melo-death syndikát KATAKLYSM se po skoro 6 letech vrací do Prahy ve společnosti SOILWORK. ... [Pondělí, 20. února 2023]
KATAKLYSM - Albová novinka "Unconquered" vyjde 25. září a uvádí ... [Úterý, 14. července 2020]


Vyhledat KATAKLYSM  na webu Metalopolis