NOVINKY

PSYCROPTIC

Zdeněk Šimeček (GODLESS TRUTH) je novým spevákom PSYCROPTIC.

Zdeněk: "Pokud jsem minule začínal update slovy, že nevím kde a jak začít, tak dnes je situace okolo sepsání těchto několika řádků ještě mnohem zvláštnější.

Popravdě, snažil jsem se přemýšlet již od středy, jak tento úvodník a novinku sepíšu, díky červenému vykřičníku a lidem mi blízkým, ale nešlo to! Emoce a věci kolem mě za poslední dny absolutně vtáhly do svých spárů a jen tak, tak sepisuji těchto pár vět - teď na poslední chvíli…

Nejlepší řešení by bylo, sejít se někde v hospodě a se všemi pokecat, ale chápu, není to možné a nějaké oficiální prohlášení sepsat musím, takže..

V měsíci září jsem se díky nabídce, která se neodmítá a taktéž díky mírné stagnaci Godless Truth v posledních měsících přihlásil na konkurz na post zpěváka, který vyvrcholil 29.9.2010 v Praze v klubu Black Pes v Klánovicích…Takže ano, asi je mezi Vámi někdo, kdo zatušil, ale k finálnímu a oficiálnímu rozhodnutí došlo až po turné v Evropě a to v úvodních dnech října.

Takže kdo měl podobné tuchy, jako Bizz, ano, ten konkurz jsem nečekaně vyhrál a stávám se na dobu zatím neurčitou zpěvákem Australské formace PSYCROPTIC (Nuclear Blast Records) !!! Hell Fuck Yeah je asi to NEJMÍŇ, co můžu za sebe, jako dlouholetý fanoušek těchto čertů z Tasmánie říct, na druhou stranu směs šílených pocitů a emocí, které mi jedou hlavou dnes a denně.

Jisté je, že odlítám do Austrálie a záhy pak na turné Those Whom Gods Detest tour po USA,  které jedeme s NILE a pak headlining tour po Kanadě a USA, kde nám budou dělat předkapelu třeba KEEP OF KALESSIN a PATHOLOGY.

Pokusím se tady vše co nejdříve sepsat a informovat Vás o zajímavostech!

Pro více informací mrkejte na můj osobní profil, který budu kvůli celé této události updatovat častěji, nějakým reportem z turné apod.

Už teď tam naházím datumy turné a bližší informace o tom, kde a jak se budu pohybovat, pro ty, které to zajímá, chci i představit moje nové spoluhráče a plus spoustu dalších!

http://bandzone.cz/fan/gtboy

Jinak, děkuji všem, kteří mi tohle přejí, osobně to vnímám jako vrchol mé hudební kariéry, která byla za těch 15 let opravdu pestrá, splnění několika životních snů a vrchol toho všeho přichází na závěr! Úžasný! Díky nejbližším! Snad na to bude aspoň někdo hrdý, nejlépe mé děti!"

Klypso

Zveřejněno: Neděle, 17. října 2010

Poslední novinky související s PSYCROPTIC

PSYCROPTIC - Tasmánští čerti se navracejí s novým albem! "As The Kingdom Drowns" očekávejme na pultech prodejců 7. ... [Neděle, 9. září 2018]
PSYCROPTIC - "Cold", čerstvé video tasmánských čertů, pocházející z nového... ... [Středa, 11. února 2015]
PSYCROPTIC - doplní masové vydávání nových nahrávek na začátku příštího roku eponymním albem "Psycroptic"... ... [Úterý, 16. prosince 2014]
PSYCROPTIC - Zdeněk Šimeček sa znova vracia do PSYCROPTIC, aby zaskočil za chýbajúceho speváka na chystanom európskom turné s ORIGIN a LENG TCH'E. ... [Úterý, 31. ledna 2012]
PSYCROPTIC - Jednohubku z novinky poskytli aj PSYCROPTIC. Vypočujete si ju na Facebooku. ... [Pátek, 16. prosince 2011]


Vyhledat PSYCROPTIC na webu Metalopolis