NOVINKY

FOLKSTONE

"Italská folk metalová skupina Folkstone vydala před pár dny nové album Damnati Ad Metalla. Na živo ho  představí v rámci celoevropského turné, kdy samozřejmě nevynechá ani Českou republiku. 30. dubna vystoupí Folkstone na festivalu keltské kultury Beltine ve středověkém skanzenu Řepora v pražských Stodůlkách. Jejich české vystoupení bude tak bezesporu na nejoriginálnějším místě celého turné. Divoši z Bergama u nás právě na
"čarodějnice" rozjedou svoji barbarskou show plnou ohňových efektů a rituálů. Jak vypadá jejich show se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=7S_JjmdZ3Lg.

Šestnáctý ročník putovního festivalu Beltine 2010 ve středověkém skanzenu Řepora začíná 30. dubna od 20. hodiny. A až do prvomájového poledne se bude neptřetržitě koncertovat, tančit a hodovat. Mimo Folkstone  vystoupí i polská skupiny Beltaine, z našich kapel pak Asonance, Hakka Mugies, Jan Hrubý a Kukulín.

Své nové album při této příležitosti pokřtí skupina 1st Czech Pipes and Drums. O noční Fest Noz se postarají hudební skupiny Czeltic, Flying Druid Orchestra a Vintage Wine.

Kompletní informace o Svátku keltské kultry Beltine 2010 naleznete zde: www.beltine.cz

Vstupenky lze zakoupit v předprodejích Eventim nebo Ticketstream za 350,- Kč."
Deadmann

Zveřejněno: Pondělí, 26. dubna 2010