NOVINKY

ULVER na BRUTAL ASSAULTE

S hrdostí oznamujeme, že jedním ze speciálních hostů letošního ročníku festivalu Brutal Assault se stává norská alternativní formace ULVER . Kapela, která téměř nekoncertuje, přitahuje na každé ze svých ojedinělých vystoupení stovky fanoušků z celého světa, kteří neváhají urazit tisíce kilometrů jenom proto, aby shlédli jejich do detailu propracovanou multimediální show. Exkluzivitu celému vystoupení dodává fakt, že se jedná o jejich jediný dosud potvrzený koncert mimo domovské Norsko a Brutal Assault se stává jediným metalovým festivalem, na kterém se ULVER v létě představí.

Od své původní blackmetalové minulosti se ULVER propracovali do pozice, kdy každým svým albem boří hranice stylů a slovu AVANTGARDA tak dávají nový rozměr. V hudbě ULVER se mísí styly jako avantgardní rock, trip hop, symfonické a komorní tradice, noise a experimentální hudba, přičemž důraz často leží na elektronických technikách vytváření zvuků a jejich nahrávání.

Norské trio, seskupené kolem zpěváka Kristoffera „Garma“ Ryggase, se představí publiku v josefovské pevnosti v pátek 7.8.

http://brutalassault.cz

Koscj

Zveřejněno: Čtvrtek, 2. července 2009