NOVINKY

INSANIA

"Všechny astrální vyděděnce před příchodem jara zdraví Cult Insania! S jistým zpožděním bychom Vám rádi zvěstovali zprávu, že světlo tohoto světa konečně spatřilo nové CD OUT. Kromě cca 56 min. nové muziky obsahuje i videoklip Letíme dál a krátký dokument o natáčení klipu. CD OUT je možné objednat za 250,- (+ 30,- pošt. nebo 60,- dobírkou). V dohledné době by měla být hotová i trička k novému albu OUT.
- klasické pánské T-shirt 180 g, černé, L, XL (250,-)
- dívčí tričko z pružné látky, černé, S, M (250,-)
- mikina s kapucí, černá, L, XL (500,-)
Ty, kteří by si chtěli objednat s CD zároveň i tričko či mikinu, aby to měli za jedno poštovné, prosíme o chvíli strpení – jelikož se trička teprve budou tisknout, je pravděpodobné, že Vám zásilka dojde nejdříve za 20 dní.
Zde je přehled dosud potvrzených zastávek jarní výpravy Insanie:
27.3. Nová Říše u Dačic (+Endless); 2.4. Třeboň, Torpédo; 3.4. Litomyšl, Kotelna (+ Endless); 9.4. Krnov, Rocker club (+ Endless); 17.4. Brno, Fléda, křest CD OUT; 23.4. Kežmarok, Ponorka; 24.4. Košice, Butterfly; 30.4. Polná, Zámecká rychta; 5.6. Sušice, festival Santos; 25.6. Brno, Podobrazy; 17.7. Rokycany u Plzně, fest.
INSANIA UVEDE OFICIÁLNĚ NA SVĚT NOVÉ CD OUT V BRNĚ:
17.4. FLÉDA, start: 20:30. Křest CD OUT s videoprojekcí. Hosté: Big Boss (Root), Dorka (Tara-Fuki), Splašené trumpety. Po koncertu: DJ Vrána. (vstup.: 90,-/100,-). (Zpráva pro "přespolní": Tato akce bude neopakovatelná, proto jste srdečně zváni ze všech koutů země. Kapacita sálu zaručuje, že se dovnitř dostanete i v případě, že nebudete mít vstupenku z předprodeje. Fléda je kousek od centra – 5. zastávka tramvají č.1 od hl.nádraží směr Řečkovice) Celkový rozpis bude průběžně aktualizován na naší webové stránce www.insania.freemusic.cz."
Zdraví Váš Kronikář.

Recenze "Out" je v plné přípravě - pozn.

Shnoff

Zveřejněno: Neděle, 7. března 2004

Poslední novinky související s INSANIA

INSANIA - INSANIA chystá speciální koncert v pražském Paláci Akropolis Skupina INSANIA... ... [Pátek, 5. ledna 2024]
INSANIA - Čerstvý klip ke skladbě "Jedem peklo" z poslední ho alba "GRR ... [Pondělí, 18. září 2023]
INSANIA - "Na počátku byl… chmel, světlý speciál INSANIA Pale Ale Brněnští kazatelé INSANIA na domácí scéně nejsou jen specifickým úkazem... ... [Pondělí, 5. prosince 2022]
INSANIA - INSANIA zveřejnila nový klip a chystá se na druhou část turné! ... [Sobota, 8. října 2022]
INSANIA - ...vypustila na zkaženej svět svůj novej vymazlenej klip ke skladbě "Placatej svět"... ... [Pátek, 29. dubna 2022]


Vyhledat INSANIA na webu Metalopolis