NOVINKY

the.switch, Rattle Bucket a Mindway v Rock Café

Pořádná porce moderní tvrdé muziky čeká na návštěvníky pražského Rock Café ve čtvrtek 4.10. V Praze po dlouhé době zahrají hc-crosseoveroví the.switch (theswitch.cz). Jejich vystoupení jsou už téměř kultovní díky show, kterou předvádí a pro nasazení, které kapela do svých koncertů dává a kterým dokáže strhnout celé publikum k paření a stage divingu.

Před the.switch zahrají dvě mladé a nadějné skupiny - Rattle Bucket (bandzone.cz/rattlebucket) z Brna a Mindway (mindway.cz) z Prahy. Rattle Bucket, kteří jsou mnohými fanoušky i hudebními kritiky označování za jednu z nejnadějnějších kapel české rockové scény, nedávno natočili svůj první videoklip, který mužete vidět v exkluzivní premiéře na Bandzone.cz. O Mindway nebylo nějakou dobu slyšet, obměnili polovinu kapely, ale nyní se vrací a jsou rozhodnuti všechny převálcovat svým mixem nu-metalu a elektroniky, spolu s až teatrální show, ispirovanou Marilynem Mansonem i I am X.

Tento koncert zároveň oficálně zahájí výstavu „Music and Art“, kterou budete moci shlédnout v Rock Café po celý říjen, a na které někteří z předních českých grafiků předvedou svá díla tématicky spojená s hudbou – covery CD, návrhy bookletů apod.

theswitch.cz

bandzone.cz/rattlebucket

mindway.cz

čtvrtek 4.10.

začátek 20:00

vstup 120,- Kč

Rock Café, Národní třída, Praha 1

Deadmann

Zveřejněno: Úterý, 25. září 2007