NOVINKY

INSANIA

"Zveřejnili jsme 4 plné skladby z chystaného CD Rock'n'Freud! Vydání samotného alba se neustále posouvá, ale už je opravdu na spadnutí.

Zveme všechny spřízněné duše na křest CD Rock'n'Freud, který se uskuteční 14.4.007 v Brně a 16.4.007 v Praze. Na brněnském i pražském křtu s INSANIÍ v několika písničkách vystoupí vokální dívčí duo Magdaléna Malaníková (ex-Six Degrees of Separation, nyní zlínská MAMAWA) a Klára Janečková (brněnský Nightwish Revival). V Brně navíc v jednou nevergreenu zazpívá i nepřehlédnutelná brněnská postava Karel Heřman a zahraje René Senko (oba Čankišou).

V sobotu 17.2.007 skončilo natáčení záběrů ke klipu "Je mrtvá". Poslední záběry se realizovaly o půlnoci v temných uličkách kolem brněnského Petrova. Čtyři postavy ve fracích a cylindrech z konce 18. století, s petrolejkou v ruce, tu působily jako duchové z dávných časů. Nevěřili byste, kolik je na Petrově o půlnoci lidí, připravených očumovat. Bohužel, díky ledovému severáku, který se tu zrovna v tu chvíli rozhodl vládnout, nejen neustále zhasínala okultní petrolejka, ale za dvě hodiny všichni stačili dokonale nastydnout. Díky horkému čaji v termosce, který vařila Andreeah (tato záchrana přišla na Black Drumovu objednávku po hodině natáčení), jsou hlavní protagonisté dosud naživu.

Nyní budou na klipu probíhat už jen postprodukční práce, které spolu se střihem obstarává režisér Mitchi (Šalamoun). Termín dokončení není pevný, ale doufáme v průběhu dubna."
Deadmann

Zveřejněno: Sobota, 17. března 2007

Poslední novinky související s INSANIA

INSANIA - INSANIA chystá speciální koncert v pražském Paláci Akropolis Skupina INSANIA... ... [Pátek, 5. ledna 2024]
INSANIA - Čerstvý klip ke skladbě "Jedem peklo" z poslední ho alba "GRR ... [Pondělí, 18. září 2023]
INSANIA - "Na počátku byl… chmel, světlý speciál INSANIA Pale Ale Brněnští kazatelé INSANIA na domácí scéně nejsou jen specifickým úkazem... ... [Pondělí, 5. prosince 2022]
INSANIA - INSANIA zveřejnila nový klip a chystá se na druhou část turné! ... [Sobota, 8. října 2022]
INSANIA - ...vypustila na zkaženej svět svůj novej vymazlenej klip ke skladbě "Placatej svět"... ... [Pátek, 29. dubna 2022]


Vyhledat INSANIA na webu Metalopolis