NOVINKY

MANOWAR

dostali další z řady báječných nápadů - hledají dívky, které by se chtěly stát členkami "MANOWAR party crew". Pokud se chcete přidat, stačí když natočíte 30-40 sekundové video, na němž tančíte na libovolný song kapely a do 9. února jej uploadujete na www.myvideo.de. Technicky méně zdatné zájemkyně mohou využít služeb klasické pošty a zásilku poslat na adresu:

Circle Song Music
"Be a Manowar Girl"
Theodorstr. 41 b-z, Haus P
22761 Hamburg

Nejlepší tanečnice budou pozvány na release party nového CD "Gods Of War", kde budou mít za úkol dostat všechny přítomné metalisty do dobré nálady (jakým způsobem tak mají učinit, zdroje neuvádějí). Kromě toho obdrží "mega MANOWAR package with cool merchandise" a nejlepší tři vyhrají backstage pass na jeden z německých koncertů.

Jistě se jedná o lákavou nabídku, proto neváhejte a tancujte...

PS: Redakce MP se rozhodla nápad MANOWAR okopírovat, takže pokud se chcete stát členkami "Metalopolis party crew", neváhejte tatáž videa posílat na emaily členů redakce. Najdete je v radnici.

Deadmann

Zveřejněno: Čtvrtek, 18. ledna 2007

Poslední novinky související s MANOWAR

MANOWAR - Nejnovější velkohubá zpráva z tábora kapely hlásí... ... [Úterý, 17. října 2023]
MANOWAR - zveřejnili lyric video k novému singlu „Laut Und Hart Stark Und Schnell“, je ... [Pondělí, 13. února 2023]
MANOWAR - zveřejnili 14 minutový dokument o jejich vystoupení v Longyearbyen, hlavním městě Špicberků... ... [Sobota, 31. prosince 2022]
MANOWAR - posílí na turné "Crushing the Elements of Metal", plánovaném na příští rok... ... [Úterý, 13. září 2022]
MANOWAR - právě vydali nové digitální EP "The Revenge Of Odysseus (Highlights)" (Magic Circle Entertainment). ... [Čtvrtek, 23. června 2022]


Vyhledat MANOWAR na webu Metalopolis