ROTTEN SOUND - Mass Extinction
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
DedaLebeda: díky za upozornění
Tomiimmortal:Nejsi sám "velkohubý",od Elegy nenatočili lepší než desku než Circle:)
koncert 15.3.
Nebude to ve Stormu:
"koncert Amorphis dne 15.3.2014 dne, původně plánovaný do Klubu Storm, se přesouvá do Rock Cafe." (Ticketpro)
Circle 2013
Zrovna jsem tady chtěl napsat co říkáte na novou desku (slyšel jsem ji poprvé až před týdnem) a Anatheman mne o 7 měsíců předběhl! No, jsem trošku pomalejší... Já jsem z té desky úplně odrovnaný, už jsem fakt nic nečekal a teď pomalu takový "growlingy", ha ha. Ne fakt, budu velkohubý, ale pro mne od Amorphis nejlepší deska za posledních 15 let!!
No mne sa novinka páči po albumoch od "Eclipse" naviac. Konečne je tam pre mňa istý "posun" aj keď už, samozrejme, nie tak výrazný skok ako bol svojho času napr. "Elegy" a po ňom "Tuonela", ale cítiť, že chalani sa chceli ubrať trocha novým smerom, lebo od spomínaného "Eclipse" vlastne bol jeden album ako druhý. Osobne som spokojný.
Circle je pro mě rozhodně lepší než Beginning of Times,ale na moje favority Skyforger a Elegy zatím pro mě nemá(nebo ještě nedorostl,mám teprve 2 poslechy)..zatím tak na 7.5/10:)
Circle
Zdravím, co říkáte na novinku s názvem Circle?
Musím říct, že poprvé to okolo mě jen prošumělo a nezanechalo výraznější pocity. Nicméně několik poslechů stačilo, abych svůj postoj k této desce změnil na velmi spokojený ;-) :-D
Já bych to za sebe rozťal: Pro mě je celá tvorba Amorphis o ničem. Přijde mi to takový... ehm, budu za xenofoba... finský..
Tj. tuctovej rokec s ohavně studeným aroma (pro mě, podotýkám, ano?!)
tak je!
to spravnej punk
elegy je heavy metal so zatatou pastou a srdeckem? to som asi pocuval nejake ine elegy.. tento cajicek ma napadov asi tolko, kolko ich je v jednom refrene na elegy
LW see ya there. Leprous je samozrejme väčší ťahák, snáď budú mať primerane dlhý set.
Jak sem napsal k recenzi-neposlouchal sem kapelu cca 10 let a vůbec sem netušil co teď hrají a proto se mě to fajn poslouchá. Mě nebavili právě alba Tuonela, Far from a moc to nezlepšil ani Universum a tak sem Amorphis vysadil a nechal ležet v nezájmu. Toto je takové osobní překvapení, že ještě vůbec hrají a že je to svěží.
Bimbo, ja sa idem hlavne vyšantiť na chlapcov Leprákov, Amorphis už len odzívam. A to ich mám rád.. alebo mal.
správnej punk
??????????????????????????????
Pro fanoušky popu dozajista.
Slabota. Porát ale lepší než Elegy a podobný hejvimetály se srdéčkem a zaťatou pěstí
tak nejako súhlas ale v januári sa dojdem na nich kuknúť live snáď nestratili šťavu
šestka no, pár slušných skladeb se najde, rukopis horší nebude, ale Skyforger je o dvě ligy jindy, co se kvality písní týče. K tomuhle albu se nevracím.
Prostě POP. Čas od času si nějaký pustím na vytrávení:)
ten album je teplucka, sladucka nuda.. skoda, spolu s In Flames dalsia, kedysi vyborna, kapela, ktora isla do prdele
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Výtečný progressive/tech death metal. VOIDCEREMONY potěší jak staromilce, kteří přísahají na kultovní milníky od ATHEIST, tak střední třídu, která sází na pozdní DECREPIT BIRTH, tak i nováčky, kteří nadšeně naskočili na vlnu iniciovanou BLOOD INCANTATION.
Tak co chcete slyšet? Že ROTTEN SOUND prostě pod své standardy nejdou? A tentokrát jim k tomu stačí pouhých necelých 10 minut. Minialbum, které z jejich pohledu moc nového nepřináší, ale jako další munice pro explozivní grindovou palbu bohatě postačí.
Divoká mathcore/hardcore rubanice plná neurovnaných postupů a kontrastů. Surové a vzteklé skladby skupina nijak neuhlazuje a vypjatý vokál kouše s nenasytností dravce. Chvílemi jsem vzpomenul i na klasiky CONVERGE.
Američani po dlouhé odmlce navázali tam, kde kdysi skončili – u neurvalého brutálního death metalu s odérem milénia, kdy se podobným kapelám dařilo nejvíc. Pro mě LOD zůstávají špatně stravitelnou úderkou i po odležení.
Death metal od majstrov remesla a rozhľadených umelcov, ktorí šikovne siahnu hneď do niekoľkých žriediel smrtonosnej nákazy. Vplyvy starej školy, SLAYER, švédske chrastenie aj americké krvavničky. Všetko tam je vo veľmi podarenom ostravskom balení.
"A Last Prayer In Gethsemane" a "Chaos.Fire.Devotion" poslouchám už týden a pořád dobré, ostatní položky defilují se střídavými úspěchy. Rock´n´rollem, sazemi a potem nasáklý black metal rezonující někde na půl cesty mezi peklem a motorkářským klubem.

Vložit diskusní příspěvek