KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD - Phantom Island
Je to krásne. Neexistuje iná kapela, ktorá by na jednom albume drtila thrash v štyle VOIVOD a teraz ohurovala vlastným soundtrackom k seriálu Love Boat. A ešte to aj celé dáva zmysel. Úžasné.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Bilbo_Turambar: perfektní - díky, vyzkoušíme
Michna (aj ostatní) ak sa ti páči Micic, Chimp aj Abasi tak tento ujo ťa tiež nesklame
http://www.youtube.com/watch?v=bIwjJPpFbCU
teraz vydal aj druhý album.
http://www.paulwardingham.com/fr_store
ohlasy sú veľmi pozitívne :)
Cockless Elegy: díky za tip v podobě Micice. Další kapelou z tohoto ranku je Halcyon a už i TesseracT je po vzoru Periphery k mání v čistě instrumentální verzi.
bude
AAL uplne super co sa tyka hudby a aj panov z kapely. Velmi prijemni ludkovia. BTBAM mali priserny zvuk, v rychlych pasazach som sa uplne stracal a to som si myslel, ze ich mam celkom napocuvanych. "We are Doyle" predkapela uplne zbytocna. Videl som tam Rudiho ponevierat sa, report nebude? :)
Animals jsem včera viděl a slyšel poprvé a bylo to krásné překvapení. Vynikající muzikanti. Paráda.
Bylo to božské, ale krátké...navíc docela luxusní zvuk, což jsem u BTBAM postrádal...klidně mohli mít víc prostoru - naprosto zbytečná sračkopředkapela "How are you doing?"...
Dajte ešte nejaké zaujímavosti s koncertu AAL a pod. sem...
Tak to bolí, aj tie zápisy sú niekdy aj bez toho hrozné..., ten pocit s tým AAL, fúha!!!
myslim ze do 40 minut trval set... Pozdravujeme pani ucitelku :)
Ako dlho hrali ? Ach keď mi dneska tetuška v škole na zápise povedala, že som mohol príjsť aj zajtra tak som myslel že tam urobím incident do televíznych novín :D
*AAL
Tak, tak. Včera absolútne neuveriteľné! Ale myslím, že jednoznačný víťaz boli AAS - nie len kvôli perfektnému zvuku :-)
bratislava
vcera parada, ako AAL tak aj BTBAM, u mna tak na remizu (aj ked dlho viedli AAL) :-D
Ano, tie chlapčenské vokály v 26 rokoch vadia, keď už vadili predtým možno... Ja ani neviem či ísť. Snáď AAL koncertujú po svete často a ešte len budú
Já jsem AAL našel díky kamarádovi relativně nedávno, ale oslovilo mě to hned napoprvé. Hlavně tím, že tam není ten debilní uřvaný moderní vokál, který mě znervózňuje a v drtivé většině zní ve všech skladbách stejně. AAL je bez této rušivé části a já si můžu plnými doušky užívat těch rytmů/nerytmů a perfektně složené muziky a harmonických špeků. Muzika, která má svou duši. Chtěl jsem na ně do Blavy, ale kvůli práce nemůžu, tak snad se mě zadaří Praha.
Tak Maxim je taky parádní, já si teď na těhle instrumentálkách dost ulítávám. Tady sem si dovolil napsat něco o dalším z nich: http://www.ucto2000.cz/MUZICA/PHP/clanek.php?t=./../TEXTY/c023.txt
a rovnou můžeme zmínit i tvorbu mladíka Davida Maxima Micice...naprosta bomba:)
http://got-djent.com/article/david-maxim-micic-bilo-ep-released-available-free-download
Keith Marrow
Vidíš o ňom počúvam veľa chvály ale ešte som ho nepočul musím sa nato pozrieť mojím pravým očkom :D Ale strašne som zvedavý na nový Animals as Leaders, laťka je sakramentsky vysoko.
Mě právě přijde CHIMP SPANNER ještě lepší, takovej víc pocitovej :-) Ale zrovna tahle hudba se tak blbě popisuje. To se prostě musí slyšet. A naživo hraje SPANNER společně s členama FELLSILENT (RIP). To jen tak pro zajímavost... Jinak jedna z dalších parádních záležitostí je panáček KEITH MERROW. Jeho placka "Awaken the Stone King" je sice spíš progresivní moderní metal než djent, ale příběh je to taky epickej.
Je to krásne. Neexistuje iná kapela, ktorá by na jednom albume drtila thrash v štyle VOIVOD a teraz ohurovala vlastným soundtrackom k seriálu Love Boat. A ešte to aj celé dáva zmysel. Úžasné.
Pre mňa jeden z najočakávanejších albumov tohto roka. Tento nový singel je proste skvelosť. Tie flamenco prechody sú úplne fantastické.
Tahle parta je úkaz vskutku svérázný. Pocta DEATH bez kompromisů a s evidentní snahou o dobový zvuk a produkci možná trochu překvapivě funguje i potřetí. A opět je to o ranější formě daného vzoru, i když se možná čekal posun. Ale nevadí, stále to šlape.
Vlastně ani nevím proč mi doposud jejich muzika příliš nešmakovala. Novinka asi nepřináší mnoho změn, ale u mě si to pěkně sedlo. Black jako nedílná kulisa a různé rockové a folkové vlivy kolem pak dotvářejí zvláštní a neopakovatelnou náladu. I posedmé.
Po delší době šíleně nabouchaná nahrávka, u které nemám pocit samoúčelnosti. Tento zhudebněný chaos má prostě hlavu, patu i vtip a ten saxofon zde rozhodně není jen do počtu. Země původu pro mě dost problematická, ale takovouto hudbu nemůžou hrát šmejdi!
Jakýsi prequel k minulému albu hezky rozvíjí dřívější hudební koncept. Je to ještě víc OPETH než debut a nejsem si jist, zda je to tak dobře. Ale hudba je to po všech stránkách bravurně udělaná, takže se to poslouchá samo.
Ano, je to tak. Američané oproti předchůdci zas tolik nového nepřinášejí, ale dá se říct, že se jim podařilo stabilizovat současnou moderně metalovou polohu a že se v ní cítí dobře. Skladby z novinky zní svěže, mají podařené melodické linky i odpich.
Vložit diskusní příspěvek