DYSRHYTHMIA - Coffin of Conviction
Instrumentální progrock převrácený na ruby. Parádní náladová deska plná technických fines s typickým svojským rukopisem Colina Marstona, který na posledních dvou deskách střídá basu s druhou elektrickou kytarou.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Jak to napsat, už s In Waves mě začali Trivium ztrácet a bohužel to pokračuje, s novým albem míří chlapci směrem do radíí a arén, přeji jim to, ale následovat už je tam nebudu.
trivium tady nikdo?
co říkáte na nový album?
TRIVIUM na BASINE! :) Spolu s DEATH, HATEBREED, ANNIHILATOR, METAL CHURCH či MEKONG DELTA. Zostava ako remen zatial!
Toto ešte funguje?
Takový tvrdší Avendged Sevenfold.
souhlas huliči:) novy trivium mě dostali
nemožu si pomoct
ale Incineration z nového alba je šlágr roku. nic lepšiho som letos neslyšel
ale albumy budeš len počúvať a počúvať
trivium na zivo
Videl som ich raz a Nic moc, taka normalna kapela
Novej song, no počkám na album než budu dělat závěry, ale tohle mě moc nenadchlo, groovy party jsou dobrý, refrén mě moc nedostal. Jako pozitivum můžu brát aspoň to, že se Heafy stává album od alba lepší zpěvák. http://www.youtube.com/watch?v=UZXMGCHigIA
Trivium 12.6 v Melodke v Brne podľa ofi FB aj ticketportalu
nedivím sa tomu promoting 0 bodov, nezaplatili by ich.
ti buzeranti zrusili koncert na slovensku!
Mne sa paci tento ich novy album zo vsetkych najviac....pri songu Dusk Dismantled som mal miestami pocit ze pocuvam Behemoth :-) Hra mi v aute uz 2 tyzden a paci sa mi stale viac a viac.
Tak to nezávidim, Machine Head jsou taky dost dobrý.Za to já to mam jednoduchý, musim doufat že se dostanu aspoň do Prahy :D
9 v Bratislave, klub neviem :D ááá som v rozpakoch či ísť na Machine Head do Viedne, alebo na Trivium. Ale jedno je isté idem sa naučiť nejaké songy a pripraviť veľkú plachtu :D:D
Tak Trivium právě oznámili koncert v Praze, bude to 10 listopadu v klubu Abaton.
Ako som spomínal v diskusii k Shogunovi, nie je to zas tak zlý album, mám dojem keby ho vydali po The Crusade bolo by to lepšie prijaté. Ale takto mi to prijde ako taký neurčitý krok. Ešte by som vyzdvihol tvrďárnu Dusk Dismantled. Keď nič iné skladby majú prijemný potenciál na live vystúpenia. Tentokrát len uznanlivo pokývkam hlavou, lebo viem, že chlapci majú na viac.
Nedostatek silných nápadů? asi poslouchám jiný album. Mě naopak dost potěšili, opět. Jako nejlepší skladbu bych spíš označil "Caustic are the ties that bind" s naprosto skvělým solem.
Instrumentální progrock převrácený na ruby. Parádní náladová deska plná technických fines s typickým svojským rukopisem Colina Marstona, který na posledních dvou deskách střídá basu s druhou elektrickou kytarou.
Přiznávám, že je to dle očekávání trochu oříšek. Chybí mi ta hravost starších alb. Tohle je víc komplikované a náročné, než bych si přál, byť další poslechy postupně zvedají tu oponu počáteční nepřístupnosti. Dobrá deska je to určitě, uvidíme jak moc.
Norský instrumentální prog metal, který využívá djentové manýry, přesto se neutápí v této stylové kaši. Silně vystupující basové linky "tvrdí" výraz a rezonují s kytarovými vyhrávkami. Sóluje se hodně často, takže trochu exhibice. Ale špatné to není.
Veteráni NWOBHM s omlazenou sestavou dávají najevo, že se s nimi musí ještě pořád počítat. A proč by také ne, když dnešní doba tak přeje oldschoolu? Nečekejte ovšem žádnou ostrou břitvu, album nabídne spíše jemnější sound a příjemný hardrockový feeling.
Gavin Harrison (THE PINEAPPLE THIEF, ex-PORCUPINE TREE) spolu s Antoine Fafardem stvořili již druhou porci instrumentální hudby bloumající kdesi v oblasti fúzí prog rocku s dalšími vlivy. Opět zajímavé, pro někoho možná i víc něž to.
I takové desky jsou třeba. Death metal s antracitovou aurou, jenž zatrhává všechna základní žánrová políčka. Ale žádné doplňkové. Nepřekvapí, nepřinese nic nového, přesto pobaví. Pokud máte chuť na výživnou jednohubku, GRAVE SERMON jsou vám k službám.
Dokud je to černý modrooký Rambo vs zkorumpovaný maloměstský policejní aparát, funguje to skvěle. Jakmile to zkomplikuje thriller o spravedlnosti a svědomí, začne se to drolit. Nakonec bohužel spíš slow než burn, i když na poměry streamů okej.
Vložit diskusní příspěvek