DÄLEK - Brilliance of a Falling Moon
Koncentrovaná podoba apokalyptického industriálního hutného rapu. DÄLEK neuhnuli. Na nové desce jsou stále relevantní, radikální a jedineční v tom, jak ze zvuku a slov vytvořit manifest.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Pohodka je to.
U mna to je uplne naopak. Je to dobre dielko, klobuk dole, ale VOBEC ma to nebavi. Stlačit "play" je pre mna nadludsky vykon...
Pelagial
... počúvam to, okrem spústy iných CDs ...a páči sa mi to a baví ma to,
... nečakám žiadny " Precambrian II ", ale celkom rád by som si prečítal pohľad niekoho z miestych zainteresovaných recenzentov, no vývoj v tomto bande ...
Je to v pohode, ale nic novyho.
Heliocentric bol tiez v pohode, dalsi album bola nuda..a toto je taky lepsi priemer, je to uz omielanie toho isteho dookola
mne sa to napodiv celkom páči, na Precambrian to určite nemá, ale zas lepšie ako tie dva predchádzajúce kúsky
a slysel ho nekdo? nebo se automaticky predpoklada, ze to bude picovina (nejspis opravnene)?
S najvacsou pravdepodobnostou nie.
The Ocean - Pelagial
Počúva, resp. chystá sa niekto z miestych šejkspírov písať recku na túto novinku ? Uhorková sezóna, ako vyšitá ...
http://www.babyblaue-seiten.de/album_13596.html#oben
Tak kdo minulej rok vyhrál, dvojalbum The Ocean nebo noví Intronaut?
už to není, co to bývalo...
...co v kapele nehraje muk ani bratři vozáryové, už se to nedá poslouchat. přesto si dovolím dát 9,5 z 30.
Jo a jak bylo řečeno níže, Heliocentric fakt lepší.
Za devět je nesmysl, Ocean se úspěšně probojovali ke kolotočářským melodiím. Silného materiálu je tam cca 30%, ke kterému se člověk musí proposlouchat tunou otravného balastu.
nech sa snažím ako sa snažím, aj Heliocentric aj Anthropocentric mi prídu nie veľmi záživné... čo je paradox, pretože tie albumy maju v sebe potenciál a prvky ktoré by mali fungovať...
Mne sa Helio páči tiež viac, ale ten rozdiel nie je vôbec priepastný ba naopak, neviem to bohužial rozumne opísať čo sa mi páči viac čo menej, ale možno mi tu chýba akési úderné zakončenie, posledný song je super (bonusový mam na mysli) ale keby bol radšej niekde v strede tak by to bolo isto lepšie.
Ostáva nám teda preusporiadať si každý songy podľa seba :D:D:D
Souhlas s příspěvkem níže, Heliocentric se mi líbil víc :/ Tohle prostě vůbec nedrží pohromadě...
Ja mam celkom problem s tymto albumom - mam z neho pocit, ze akosi nedrzi dokopy , akoby songy nasledovali nejak nelogicky za sebou a neposobi ako celok kompaktne...oproti vsetkym zatracovanemu Heliocentricu teda pre mna minus (ktory sa mi v porovnani s Anthropocentric paci viac ). Pri nom ma clovek pocit,ze sa jemne ,s naznakmi, zacne pribeh a pri konci,ked ma gradovat, vytiahne vsetky svoje zbrane a cele to drzi pohromade (co plati v pripade poslednych dvoch songov na Heliocentric 2nasobne). Pre mna teda mierne sklamanie,mozno som mal az prilis velke ocakavania ...
Koncentrovaná podoba apokalyptického industriálního hutného rapu. DÄLEK neuhnuli. Na nové desce jsou stále relevantní, radikální a jedineční v tom, jak ze zvuku a slov vytvořit manifest.
Tohle progres thrashové album v sobě skrývá značný potenciál. Bohužel ho potápí slabé vokály, kterým nepomáhá ani zvukové kouzlení, jež jim nakonec dělá medvědí službu.
Dokonalý robotický skelet potáhli na minulém albu tkáněmi a teď k nim přidávají trochu toho lidského kalkulu a touhy se líbit. Vadí mi to? Skoro vůbec. Je to pořád výborná technická honitba, u které si člověk autoritativně podupává. A tak to má být!
Zatiaľ najlepší tohtoročný doomik. Pozoruhodné nástroje tam hrajú, zimomriavky mám z toho - aj finálna prestrelka v Dobšinej na radnici sa pri tom dobre písala!
Newyorskú deathovú legendu sledujem snáď od konca 90. rokov. Rozhovor s Robertom Vignom som robil už k platni Failures For Gods v roku 1999. Aj o viac než štvrťstoročie neskôr ma bavia. Ten apokalyptický, neľudský, bezbožný zvuk... takto nehrá nikto iný!
Staří dobří VOMITORY jsou zpět. Poslední dvě desky se nesly ve znamení jistého zvolnění, novinka však opět cení zuby. Zle cení zuby. Švédové chytli druhou mízu a vystřihli desku, která si v intenzitě a hrubosti nezadá se starou tvorbou. Vynikající.
Švédsku deathmetalovú stálicu sledujem snáď od druhej polovice 90. rokov. Rozhovor som s nimi robil už v roku 2001 k platni Revelation Nausea a aj o celé štvrťstoročie neskôr ma bavia. Stále to tam je. Rezanica jak hovado.

Vložit diskusní příspěvek