ROTTEN SOUND - Mass Extinction
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
:) ... po víkendu se zapáleným domem a složeným stromem musím říci, že je to paráda :) ... každopádně při poslechu ostrých kytar podbarvench v podstatě sametovou paletou kláves si stejně jako např. u posledních Kornů říkám, že Vision Thing od Sisters je prostě naprosto geniální věc.
Jojo, moc dobrá věc. Masivní zvuk, skvělý songy a jako vždycky parádní texty.
Jaké je nové CD ? ... už jste někdo slyšel ?
Ta nová věc je vážně skvělá! Skutečný crossover! Takhle míchat hc, ironii a skoro až popové harmonie umí snad jen Insania a nedostižní Waltari! Těším se na celou fošnu, jestli bude celá takhle našláplá, bude to zas jedno 10 x 10 bodů!
POVĚSÍME CELEBRITY
Úsměvný klip v podání brněnských děcek.
http://insania.freemusic.cz/index2.html
Tak, mozne je, ze mali aj lepsie alba, ale...oproti "Skvaru", co je vydavane v tejto dobe su furt na spici...
Me na hyene zklamaly prave texty.
Ja mam taky nejradsi God Is Insane. Neco tak genialniho jako UMMMAD!!! na poslednich deskach chybi...
vyborny album a texty sa fakt triafaju do čierneho
No co mozem napisat?
Po dlhsej dobe album, ktore ma zaujalo. Hudobne to neni nic vynimocne, ale tie texty:)) Ako vzdy...dobre album
Nová deska se velmi povedla. Jinak si mysím, že každý může mít přeference o tom jaké album 1N54N13 je nejlepší jiné... Já jsem z CVLTu hyeny nadšený!
Nesouhlas. Nejlepší je "Strašná krutá Insania". To ví každej
nesouhlas...rock'n'freud je mnohem lepsi
Nejlspsi album od God is insane...
Moc dobrý!
Skvělý, líbí se mi moc.
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Výtečný progressive/tech death metal. VOIDCEREMONY potěší jak staromilce, kteří přísahají na kultovní milníky od ATHEIST, tak střední třídu, která sází na pozdní DECREPIT BIRTH, tak i nováčky, kteří nadšeně naskočili na vlnu iniciovanou BLOOD INCANTATION.
Tak co chcete slyšet? Že ROTTEN SOUND prostě pod své standardy nejdou? A tentokrát jim k tomu stačí pouhých necelých 10 minut. Minialbum, které z jejich pohledu moc nového nepřináší, ale jako další munice pro explozivní grindovou palbu bohatě postačí.
Divoká mathcore/hardcore rubanice plná neurovnaných postupů a kontrastů. Surové a vzteklé skladby skupina nijak neuhlazuje a vypjatý vokál kouše s nenasytností dravce. Chvílemi jsem vzpomenul i na klasiky CONVERGE.
Američani po dlouhé odmlce navázali tam, kde kdysi skončili – u neurvalého brutálního death metalu s odérem milénia, kdy se podobným kapelám dařilo nejvíc. Pro mě LOD zůstávají špatně stravitelnou úderkou i po odležení.
Death metal od majstrov remesla a rozhľadených umelcov, ktorí šikovne siahnu hneď do niekoľkých žriediel smrtonosnej nákazy. Vplyvy starej školy, SLAYER, švédske chrastenie aj americké krvavničky. Všetko tam je vo veľmi podarenom ostravskom balení.
"A Last Prayer In Gethsemane" a "Chaos.Fire.Devotion" poslouchám už týden a pořád dobré, ostatní položky defilují se střídavými úspěchy. Rock´n´rollem, sazemi a potem nasáklý black metal rezonující někde na půl cesty mezi peklem a motorkářským klubem.

Vložit diskusní příspěvek