ROTTEN SOUND - Mass Extinction
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Tapping the vein
Nasadenie a energia ano, ale" gitarove napady mladeho talentu " Tom anjeldorypal totalne zazdil ...
Tak max 8 bodov a to som este ortodox a za zasluhy :-)
Tapping je v klídku.
SODOM poznám do Tapping the Vein vrátane a ten mi príde ako veľmi dobrá doska, podstatne lepšia ako predošlá
Ted jsem dal SODOM Tapping The Vein/ Get What You Deserve nechápu jak tahle kapela mohla jít po Agentovi a po Better Off Dead tak do sraček. :-)
Messiah - pocul som len Undergroud co nebolo 2krat podarene dielo, starsie stiahnem a doplnim si svoje nesmierne obzory :-)
Protector - Urm the mad respektujem, take ranne thrashcore harasenie s naznakmi death-u...
niekto tu pred casom ospevoval zvukovu stranku albumu A Shedding of Skin v porovnani s Agent Arange ...pravdupovediac som na albume toho vela nenasiel, "spev" to skopaval o triedu nizsie ...ale mozno to treba potocit rok v kuse a zmenim nazor :-)
Choir Of Horrors a Rotten Perish sú dva vydarené DM albumy so svojským ksichtom, ale oproti predošlej tvorbe Messiah je to skrátka trochu inde.
Martin L. - nevšiml jsem si uvozovek u "len", tím se to vysvětluje:)
Martin L. - uznávám, ale pak se dostáváš tam, kam Mbody s odkazy na Exorcist, Inferal M. a Holy T., tj. k těm původním (většinou pozapomenutým) true zběsilostem. Já jsem reagoval na Straye, jenž má rád uhlazenější věci:). Choir je navíc kurva dobrý death metal:) s příchutí thrashe a Celtic F. Znáš jinou takhle znějící fošnu? Rád bych si ji poslechl.
jen
mimochodem v sobotu má v Americe vyjít nové album Exodus. Dle ukázek paráda. Minulé Exhbit A mě moc nakoplo a tohle mi dle pár ukázek přijde ještě lepší. Pořád je tam ta zdravá nasranost......
Hymn To Abramelin a Extreme Cold Weather sú tie pravé šialenosti, od Choir Of Horrors je Messiah už "len" death metal.
Stray: Messiah- skvělá kapela - doporučuji Choir Of Horrors.
Obal od Force of Habit a A Good Day to Die byly jediné dvě věci, které se mi na Exodus líbily.
Já znal spíš "Urm The Mad". To album mne ve své době děsilo. :-) Ale když jsem to ted zběžně po těch dvaceti letech projel, tak novější deathová alba (jako např. Shedding Skin) obstojí spíš.
Protector bol skvelý materiálik.... Miničko "Misanthropy" a album "Golem" som absolútne zbožňoval - oba boli pekne nasrdené veci...
A jakej máte názor na tohle? :-)
http://de.wikipedia.org/wiki/Protector
Ještě si vzpomínám na švýcarskou kapelu MESSIAH...
Persecution Mania je víc deska SODOM, ale Better Off Dead je lepší deska. Asi tak to vnímám.
Demonic: no tak to ani omylem :-)
Mbody: Ja za to nemuzu - proste se mi libi vic. Persecution Manii mam az treti v poradi :-)
Ved St.ANger je ovela lepsi ako Master Of Puppets :-)
:D
BETTER OF DEAD sa mi celkom pacil (jedinemu z mojho okolia ) ale vseobecne vzate je to prvy sodomacky prepadak...
Dat mu prednost pred kultovym PERSECUTION MANIA to je ako preferovat St.Anger pred Master of puppets :-)
Na Destruction se fakt těším. Nedávno jsem si pustil Release from Agony, neskutečné!!
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Výtečný progressive/tech death metal. VOIDCEREMONY potěší jak staromilce, kteří přísahají na kultovní milníky od ATHEIST, tak střední třídu, která sází na pozdní DECREPIT BIRTH, tak i nováčky, kteří nadšeně naskočili na vlnu iniciovanou BLOOD INCANTATION.
Tak co chcete slyšet? Že ROTTEN SOUND prostě pod své standardy nejdou? A tentokrát jim k tomu stačí pouhých necelých 10 minut. Minialbum, které z jejich pohledu moc nového nepřináší, ale jako další munice pro explozivní grindovou palbu bohatě postačí.
Divoká mathcore/hardcore rubanice plná neurovnaných postupů a kontrastů. Surové a vzteklé skladby skupina nijak neuhlazuje a vypjatý vokál kouše s nenasytností dravce. Chvílemi jsem vzpomenul i na klasiky CONVERGE.
Američani po dlouhé odmlce navázali tam, kde kdysi skončili – u neurvalého brutálního death metalu s odérem milénia, kdy se podobným kapelám dařilo nejvíc. Pro mě LOD zůstávají špatně stravitelnou úderkou i po odležení.
Death metal od majstrov remesla a rozhľadených umelcov, ktorí šikovne siahnu hneď do niekoľkých žriediel smrtonosnej nákazy. Vplyvy starej školy, SLAYER, švédske chrastenie aj americké krvavničky. Všetko tam je vo veľmi podarenom ostravskom balení.
"A Last Prayer In Gethsemane" a "Chaos.Fire.Devotion" poslouchám už týden a pořád dobré, ostatní položky defilují se střídavými úspěchy. Rock´n´rollem, sazemi a potem nasáklý black metal rezonující někde na půl cesty mezi peklem a motorkářským klubem.

Vložit diskusní příspěvek