OBSCURA - A Sonication
Slušné album, které ale nijak neohromí, obzvláště při srovnání s některými minulými počiny skupiny Steffena Kummerera, který prostě neumí udržet stabilní sestavu. Ale špatné to není. Stále je to technicky nadupaný death.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
čaute kde sú dáke fotky? :-)
uz tu bol rolo a pytal sa na fotky?
Čoskoro;-)
Škoda, že v aréne nehrali Dim, to by som sa najskôr roztiekla
BTW. kedy zreckujete Eternal Kingdom? Abo je ešte priskoro? =)
Zahuhlaný zvuk má v Rock Café jakákoliv kapela nezávislé na zvukaři snad, pakliže stojí posluchač někde na úrovni zvukaře uprostřed mezi těmi sloupy. Vepředu byl zvuk výborný. Celkově souhlasím s tím, že CoL byli prostě o stupeň výše než The Ocean
Jasne aj mne, take malicke to je iba v arene =P
kdyz tak ctu Dalasuv i Ondrajsuv report u nas, zacinam jaksi litovat sve nepritomnosti...
a veru mi tie fotky boli podozrive!
připojuji se ke chvále na CoL, gradace famózní. Mě se i přes počáteční zvuk líbili The Ocean ( taky jsem se na ně moc těšila)
ty The Ocean byly fakt moc zahuhlaný a nebylo tam skoro poznat co vlastně hrajou, naštěstí je mám naposlouchaný, ale pro ty co je neznaj to musela být jednotvárná nuda
CoL paráda souhlas Dalasem a je jasný, že si na ně Thorn zasedl :oP
the ocean se brutusáčkovi oproti zastávce před rotten sound líbili ted omnoho více, taky set byl myslím krom jedné skladby jiný.....mají pro mě zajímavý sound kytar, který dost ve čtvrtek vyzněl...opravdu překvapili a hodnotim kladně...škoda jen že takové šperky jak bruska či z dřívější doby používané čela se už nedočkáme
Luna defakto co řekl Dalas souhlas..ten poslední song a jeho gradace byla bomba...
Slušné album, které ale nijak neohromí, obzvláště při srovnání s některými minulými počiny skupiny Steffena Kummerera, který prostě neumí udržet stabilní sestavu. Ale špatné to není. Stále je to technicky nadupaný death.
Švédsko - země (taktéž) hard rocku zaslíbená. Stockholmská kapela patří k jeho mladším představitelům a na své třetí desce rozvíjí koncept předchůdců. Sedmdesátkami ovlivněný šťavnatý rockec, kterému vévodí ženský vokál a zručná instrumentace. Fakt baví!
Řečtí veteráni nejsou zrovna z výkladní skříně death/black melodického helénského metalu (na to tam mají zařízené jiné kádry) a album "Children Of Eve" přesně dokládá proč - tenhle "posluchačsky přátelský" tvrdý metal nepřináší pražádnou přidanou hodnotu.
Již předchozí album "Aria" u mě bodovalo pro technicky pojatou death šikovnost a zdravou dávku okázalosti, kterou Američan Alex Haddad na svém projektu předváděl. I další ještě o kus košatější, pompéznější a orchestrálně bohaté album má své kouzlo.
Extrémní podoba funeral/sludge doom metalu, debutové album německé kapely. Tahle nahrávka je jako zatuchlá, zahnívající stoka protékající opuštěným hřbitovem, která teče pomalu, velmi pomalu. Dá se do toho dostat, ale trvá to.
Italové a power metal bývá ošemetná záležitost. Ale tohle se i díky progresivní košatosti a vokální variabilitě příjemně poslouchá, a snad i proto, že mi to místy připomnělo umění starých EVERGREY.
Debutové album kapely, kde kytaru a mikrofon trápí Shelby Lermo z NAILS. Je to větší špína, hlouběji ponořené do bahna prašivého death metalu a také patřičně neotesané. Dojem trošku "kazí" krystalická produkce. Jinak ovšem rubanice bez dalších výhrad.
Vložit diskusní příspěvek