ROTTEN SOUND - Mass Extinction
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
popici!co viac dodat k tomuto dielku!?
Já to myslel tak, že ty klipy jdou formou vyobrazení krásy žen už "trochu" za hranici (ne)vkusu, aspoň pro mě. Ale možná to byl záměr kapely.
mimochodom avizovali aj dvdéčko z koncertu to by som si veru pozrel, naživo sú údajne výborný
klipy majú poväčšinou s jebačkami tak to kvitujem :-)
Jééžiš pokud nejsou NS tak to máš fuk :)
Já teda taky měl za to, že Akercocke jsou skutečně satanisti (přesvědčením), ale taky si nejsem nijak jistej. Jen vím, že měli nějaký problémy i v Británii, za šíření kontroverzních názorů. Muziku dělají vážně dobrou, jen ty klipy jsem nějak nepřekousnul:)
No, pokavad to mysleji vazne, tak si z toho dokazou udelat i prdel viz. toto DVD, coz se pocita ...a mu me to ten jejich satanismus dost omlouva :-).
Ale ruku do ohne bych za to nedal.
Moment, ja myslel, ze Akercocke mysli ten satanismus vazne.
Akercocke vs. hudebni cas
Nedavno jsem opet toto CD vytahl z police k prijemnemu a nicim nerusenemu poslechu.. coz jsem si po dost dlouhe dobe opet dost uzil.
Ale hlavne zjistil jsem, ze jsem si kdysi koupil verzi s DVD bonusem, ktery jsem doted nestacil jeste jaksi shlednout.
Proc ?
Je to urcite tim, ze toho clovek posloucha silene moc a cim vic toho posloucha, tak tim vic toho chce objevovat a slyset... kdo ma stejny problem at si se mnou ukrkne..
Nicmene jsem to ted hned napravil a na DVD se v klidu podival... a dost jsem se bavil jakozto si chlapci, ze sebe delaji poradnou bzundu na tema true black metal a satanism a vyuzivajice slubez jakehosi moderatora z Italie(s perfektnim akcentem) jmenem Gian Luca Caluga - Rock Journo fanzin, ktery pojal svoji roli v oskarovem provedeni... pribeh spojuji jako cervene nite nazory zasvedcenych, ze David Gray is ...
Nekdy fakt mam chut je nejak z toho hudebniho sveta na chvili odpojit a uzivat si muziku co uz mam nesyslenou, ale v dnesni dobe to celkem nejde - ty tam jsou casy kdy jsem desku Violator od Depeche Mode poslouchal celkem vyhradne 3 mesice, protoze mi tehdejsi medialni prostredky nedovolily abych si poslech neboural dalsim prinusem (ne)kvalitni muziky.
Hlasu obvykle neni rozumet - ten ciste deathovy me ani moc nebavi, ale clean vocals mu jdou skvele ;) Jinak vyborna deska, posloucham ji dva dny a fakt bavi, songy jako Seduced, The Penance Words That Go Unspoken jsou vyborne. Zvlast ta posledni jmenovana - zni to TOTALNE jako TOOL :)))
no už Choronzon bylo zajímavý album a tohle je ještě lepší, tahle kapela jde nahoru
suhlas s recenziou. vyborne album, vynikajuci koncert nedavno v babylone a hlavne pre mna osobne velke prekvapenie - toho typu, ze clovek neocakava ziaden zazrak a nakoniec odchadza nadmieru spokojny
Nejlepší deska od dob „Exit“ – a to je pro ROTTEN SOUND ta největší možná pochvala. Prakticky neustále se sype, zvuk je šťavnatý a celek působí jako sonická střela. Sympatické; tímto se vracím i k předchozím deskám.
Výtečný progressive/tech death metal. VOIDCEREMONY potěší jak staromilce, kteří přísahají na kultovní milníky od ATHEIST, tak střední třídu, která sází na pozdní DECREPIT BIRTH, tak i nováčky, kteří nadšeně naskočili na vlnu iniciovanou BLOOD INCANTATION.
Tak co chcete slyšet? Že ROTTEN SOUND prostě pod své standardy nejdou? A tentokrát jim k tomu stačí pouhých necelých 10 minut. Minialbum, které z jejich pohledu moc nového nepřináší, ale jako další munice pro explozivní grindovou palbu bohatě postačí.
Divoká mathcore/hardcore rubanice plná neurovnaných postupů a kontrastů. Surové a vzteklé skladby skupina nijak neuhlazuje a vypjatý vokál kouše s nenasytností dravce. Chvílemi jsem vzpomenul i na klasiky CONVERGE.
Američani po dlouhé odmlce navázali tam, kde kdysi skončili – u neurvalého brutálního death metalu s odérem milénia, kdy se podobným kapelám dařilo nejvíc. Pro mě LOD zůstávají špatně stravitelnou úderkou i po odležení.
Death metal od majstrov remesla a rozhľadených umelcov, ktorí šikovne siahnu hneď do niekoľkých žriediel smrtonosnej nákazy. Vplyvy starej školy, SLAYER, švédske chrastenie aj americké krvavničky. Všetko tam je vo veľmi podarenom ostravskom balení.
"A Last Prayer In Gethsemane" a "Chaos.Fire.Devotion" poslouchám už týden a pořád dobré, ostatní položky defilují se střídavými úspěchy. Rock´n´rollem, sazemi a potem nasáklý black metal rezonující někde na půl cesty mezi peklem a motorkářským klubem.

Vložit diskusní příspěvek