DYSRHYTHMIA - Coffin of Conviction
Instrumentální progrock převrácený na ruby. Parádní náladová deska plná technických fines s typickým svojským rukopisem Colina Marstona, který na posledních dvou deskách střídá basu s druhou elektrickou kytarou.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Já bych si vzal mejdlo zn ´vike´!
vike: Já bych si na ten ostrov vzal Leprosy. Kdyby přišli lidožrouti, ukázal bych jim obal a řek´, že to na něm je moje babička a že přijede za pár dnů na návštěvu. A že s lidožroutama udělá to, co je na na obalu Spiritual Healing,)
"Nejnemocnější" album Death. V nejlepším slova smyslu. 10/10. I když třeba Human mám radši.
Dale Cooper - Ano!! [19.12.2007 10:09]
Poustel by sis ten vinyl na zem nebo si z nej udelal slunecnik?
Pamatuje tady někdo Murphyho Dissincarnate - Dreams Of The Carrion Kind?
Ano!!
Pořídil jsem si to na vinylu... To bych si vzal na pustý ostrov.
"Výborný album"..... což je vlastně v případě Death naprostá zbytečnost, protože který není jiný než výborný?
Samozřejmě Masvidal, stačí se podívat na jeho kytaru a je to jasný.
Masvidal! Asi v období, kdy mu šmakovalo:-)
Ja sem chuj, kam sem to napsal :D
Dneska jsem na brigádce poslouchal Ozzyho desky a éra Ultimate Sin - No More Tears je fakt paráda :-)
Fantázia
Podla mna najlepsie deathové album v historii. Pocul com ho uz snat 10.000 krát. Skladby sú absolutne fantastické. Nikdy ma neomrzí. Dakujem Ti Chuck. RIP
Best
Myslím, že zatiaľ to ešte nevyšlo, ale nebudem sa hádať. Tiež som na to zvedavý. Napríklad ako si s Death poradia takí Slipknot.:) Vraj dobrý tribute je aj album Together as One.
DEATH
DEATH-KRALOVE SMRTONOSNEHO STYLU a toto je nejlepší album.Neví někdo jak to vypadá s albem coverů co připravuje J.MURPHY.
Tak podla tej gitary je to na 100% Masvidal.
Super vyber tento album zabija dodnes krasne vybery nam sem servirujete. A co album leprosy to je pre mna najprelomovejsie dielo ale inac super som velmi az nadmieru spokojny
hmm, ale ked na to tak pozeram, tak na Paula Masvidala je nejaky tucny a stary nie?? Zeby to bol Murphy? Ale zas ta gitara...hmm...chcelo by to nejakeho experta. :)
děkuji, děkuji, děkuji, děkuji
Mame tu dalsiu chutovku:
http://video.google.com/videoplay?docid=6122324034119912254&q=death
Within The Mind a Living Monstrosity v prijemnej kvalitke a hlavne ZBLIZKA. :)
zostava s Paul Masvidal-om myslim, cize asi okolo roku 1991
prelomove album ..podle me bezchybne, stejne jako vsechny nasledujici placky.
#10/10 :)
Instrumentální progrock převrácený na ruby. Parádní náladová deska plná technických fines s typickým svojským rukopisem Colina Marstona, který na posledních dvou deskách střídá basu s druhou elektrickou kytarou.
Přiznávám, že je to dle očekávání trochu oříšek. Chybí mi ta hravost starších alb. Tohle je víc komplikované a náročné, než bych si přál, byť další poslechy postupně zvedají tu oponu počáteční nepřístupnosti. Dobrá deska je to určitě, uvidíme jak moc.
Norský instrumentální prog metal, který využívá djentové manýry, přesto se neutápí v této stylové kaši. Silně vystupující basové linky "tvrdí" výraz a rezonují s kytarovými vyhrávkami. Sóluje se hodně často, takže trochu exhibice. Ale špatné to není.
Veteráni NWOBHM s omlazenou sestavou dávají najevo, že se s nimi musí ještě pořád počítat. A proč by také ne, když dnešní doba tak přeje oldschoolu? Nečekejte ovšem žádnou ostrou břitvu, album nabídne spíše jemnější sound a příjemný hardrockový feeling.
Gavin Harrison (THE PINEAPPLE THIEF, ex-PORCUPINE TREE) spolu s Antoine Fafardem stvořili již druhou porci instrumentální hudby bloumající kdesi v oblasti fúzí prog rocku s dalšími vlivy. Opět zajímavé, pro někoho možná i víc něž to.
I takové desky jsou třeba. Death metal s antracitovou aurou, jenž zatrhává všechna základní žánrová políčka. Ale žádné doplňkové. Nepřekvapí, nepřinese nic nového, přesto pobaví. Pokud máte chuť na výživnou jednohubku, GRAVE SERMON jsou vám k službám.
Dokud je to černý modrooký Rambo vs zkorumpovaný maloměstský policejní aparát, funguje to skvěle. Jakmile to zkomplikuje thriller o spravedlnosti a svědomí, začne se to drolit. Nakonec bohužel spíš slow než burn, i když na poměry streamů okej.
Vložit diskusní příspěvek