URGENT
Jsem u třetího dílu a začínám chápat, proč to má pověst nejnávykovějšího seriálu posledních let. Fascinuje mě kolik témat se sem podařilo sofistikovaně propašovat.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nejlepší deska SOULFLY.
zdarec jenom upozorňuju na chybu v sestavě kapely, a ta byla následující:
Max Cavalera – Vocals, Guitar, Sitar, Berimbau, Producer
Marc Rizzo – Guitar, Flamenco Guitar
Bobby Burns – Bass
Joe Nunez – Drums, Percussion
Počkej....už zase...? Uf, ok dík za info, já je přestal sledovat poslední roky..
jj soulfly...většinou utíká hodně dřív před vydáním
Asi myslel chystanu novinku OMEN od Soufly
Teď si mě celkem dostal, to maj něco novýho nebo myslíš Conquer? Nebo A-Lex?
tak vzhledem k tomu že poslední 3 desky soulfly mě krutě nebavěj..a etno tam už skoro vůbec neni, se mi daleko víc líbí nová tvorba sepultury i když a-lex je třebaže slabší, pro mě...
novinka neni venku? většinou býva 2-3 měsíce před vydáním venku
nechcem rypat, ale mam pocit, ze je tu uvedena stara zostava :)
proc ? :o) proti Soulfly nic nemam . . . no mozna na me taky hodne zapusobil jejich letosni koncert, skvela kapela, skvely zvuk.
Imhotep dal 7, hele nejak nam zacinas smrdet kravinem :-)
ale mne pripada lepsia ako sucasny soulfly...najme tie etno vlozky by si max a spol mohli obcas odpustit...
Současná Sepultura je dost zoufalá:-(
pocitac, vzdyt tam neni ani hovno. jen palmy
J.Vrobel - [25.8.2005 14:25]
Me se treba nova Sepultura velmi zamlouva (hlavne Nation). A ta zahuhlanost je bajecna :-)
MoRt8 - [25.8.2005 14:25]
No Max mohl mit neco kolem 17-18 let tak samo Kisser Maxuv bracha mel 16 let ... hm ... pani a takove dobre album nahrali !!!
no, schizophreniu uz nenahravali ve sklepě, uz to boo studio pokial viem, ale rozpocet bol fakt asi mizivy...
Však to nahrávali někde ve sklepeních a to pouze v nočních hodinách. Peníze samozřejmě neměli, protože v tý době byli ještě NIKDO a navíc to byli teenageři:-) To album je 18 let starý, tak kolikpak asi pánům bylo, že?:-)
příjde mi poněkud blbé frázovat všechny verše stejně, nejlépe v kombinaci s refrénem, který tvoří čtyřikrát dokola opakované tři slova..jako kdyby to tím mělo získat na gradaci nebo co. Skladba Prophecy je moc dobrá asi tak po 1:20. Debilní refrén, který někdo opakuje po páté už trochu bolí. Ale stále je to lepší než daleko dementnější produkce Sepultury (samozřejmě aktuální), takže bych dal tak 5/10..protože ty tribal/reggae prvky jsou opravdu docela dobré
No treba kdyz si to poustim na mp3ach na pocitaci tak je to celkem fajn, ale kdyz hodim cedecko a posloucham to na trochu kvalitnich bednach tak je to otresne ..fuj
mne sa prave ta "garaz" na tom paci..ma to styl:))
Jsem u třetího dílu a začínám chápat, proč to má pověst nejnávykovějšího seriálu posledních let. Fascinuje mě kolik témat se sem podařilo sofistikovaně propašovat.
Je to krásne. Neexistuje iná kapela, ktorá by na jednom albume drtila thrash v štyle VOIVOD a teraz ohurovala vlastným soundtrackom k seriálu Love Boat. A ešte to aj celé dáva zmysel. Úžasné.
Pre mňa jeden z najočakávanejších albumov tohto roka. Tento nový singel je proste skvelosť. Tie flamenco prechody sú úplne fantastické.
Tahle parta je úkaz vskutku svérázný. Pocta DEATH bez kompromisů a s evidentní snahou o dobový zvuk a produkci možná trochu překvapivě funguje i potřetí. A opět je to o ranější formě daného vzoru, i když se možná čekal posun. Ale nevadí, stále to šlape.
Vlastně ani nevím proč mi doposud jejich muzika příliš nešmakovala. Novinka asi nepřináší mnoho změn, ale u mě si to pěkně sedlo. Black jako nedílná kulisa a různé rockové a folkové vlivy kolem pak dotvářejí zvláštní a neopakovatelnou náladu. I posedmé.
Po delší době šíleně nabouchaná nahrávka, u které nemám pocit samoúčelnosti. Tento zhudebněný chaos má prostě hlavu, patu i vtip a ten saxofon zde rozhodně není jen do počtu. Země původu pro mě dost problematická, ale takovouto hudbu nemůžou hrát šmejdi!
Jakýsi prequel k minulému albu hezky rozvíjí dřívější hudební koncept. Je to ještě víc OPETH než debut a nejsem si jist, zda je to tak dobře. Ale hudba je to po všech stránkách bravurně udělaná, takže se to poslouchá samo.
Vložit diskusní příspěvek