KREATOR - Krushers Of The World
Aj v časoch krízy nemeckého automobilového priemyslu je stopercentné spoľahnutie na túto hlučnú fabriku z Porúria. Jedna naleštená a perfektne vyladená thrashová mašina za druhou aj v roku 2026. Som nadšený.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Muhehe
Limitovaný vinyl box-set: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=157908
další naprosto zbytečná recenze od zbytečného autora. Práce bez námahy zadax.
vsetky kritiky su subjektivne,ze zbytocna deska,ty si zbytocny,vytvor lepsiu,chod do ......... s tym tvojim pain of salvation,bathory je KULT,bez neho by v dnesnej dobe nebol doom,black,viking,epic metal.vsetko co vytvoril su masterpiece,a ty taky saso tu ides pisat,hanbi sa ,pionier europskeho metalu,bez neho by metallica nenahrala st . anger a ani nothing else matters,vypocuj si intro twilight of the gods a pochopis to.....
Autore recenze, ty jsi vážně .....
Tohle album je dokonalé, opakuji, dokonalé! Jenom to chce trochu poslouchat, není to totiž album na jeden poslech v polospánku. Když jsem ty písničky slyšel poprvé, nějak jsem nechápsal co tím chtěl básník řící, ovšem podruhé, potřetí, počtvrté jsem čím dál víc vnímal jejich dokonalost. A tak se právě pozná kvalitní muzika. Braků, které se líbí poprvé nebo ještě podruhé, je spousta. Hudby, do které když proniknu tak se mi líbí i po sté, je velice málo. Ale tohle album to té druhé kategorie patří. Asi jsem příliš málo matalista a moc bigbíťák:)), ale tohle je doopravdy krása. Pravda, Mayhem - DMDS kupříkladu je lepší, ale tohle je zlatý fond zase trochu jiné muziky.
Requiem a Octagon jsou na mě moc... Hledám správná slova... Asi moc zmatené, přenářezované a nějak je to ta část Bathory, kterou jsme nikdy nemusel. Tady jsem to agro myslel v návaznosti na pagan, jinak (aspoň ta viking tvorba) má k agru daleko. Pro mě :))
Skladba requiem sa da(v uvode tichy motiv z filmu excalibur) potom je to uz iba automat :-), paradoxne prepracovanejsi octagon mi pripada horsi,oba tak na4,-4,5 z 10, zial
:-) a vlastne aj Requiem
A čo vravíte na Octagon?
bathory za agro nepovazujem:agro nema ani napady ani atmosferu,kazdy album(okrem requiem a octagon) ma aspon jedno z toho.
Black mě nikdy neoslovil, co nejvíc od Bathory přežiju je Blood Fire Death (cosi mezi tím blackem a agrem). Ty starší mě už opravdu neoslovily.
to rolo:mna praveze bavia,lebo su originalne,narozdiel od protezovanych 'kultofnych' mayhem a vacsiny severskeho blacku az do dnesnych dni,cest vynimkam emperor,immortal,satyricon a limbonic art...
Agro viking metal, to zní zajímavě :))
mňa tiež nebavia blackové albumy BATHORY
pagan znamena sedliak a tym padom sme zase pri agre
Kdyby to bylo aspon pogan..;)
No ale pořád nevím co je to pagan :(
Od Paganini to asi nebude. Měl by to být styl, kterým jsou charakteristická vikingská alba Bathory. Jinej pagan neposlouchám, Bathory jsou čestná vyjímka potvrzující pravidlo :)
co je to pagan?
Oba Nordlandy jsou super a Destroyer má taky světlá místa (třeba Lake Of Fire je skvělé). Bohužel nejsem z těch, kteří by docenili blackovou tvorbu Bathory, já jsem přes ten pagan metal :)
..nebo spise poslednich 6!
Aj v časoch krízy nemeckého automobilového priemyslu je stopercentné spoľahnutie na túto hlučnú fabriku z Porúria. Jedna naleštená a perfektne vyladená thrashová mašina za druhou aj v roku 2026. Som nadšený.
Že hrají SOEN v podstatě stále totéž, je fakt. Přesto se jejich nahrávky vždycky zajímavě melodicky rozvinuly a dalšími poslechy tak nějak dozrály. Novinka se ale po prvních pár posleších tváří hodně vyčerpaně. Doufejme, že nakonec přece jen vykvete.
Australané nijak nepolevují v tempu chrlení desek. A přestože je to stále o tom samém energickém death metalu, díky dostatečné technické preciznosti a živelnosti se opět jedná o slušné album. Jen mi po poslechu nezůstává v paměti žádný výrazný moment.
První album polské prog skupiny bylo djentově surové a odkazovalo občas i na klasiky TOOL. Nová deska je mnohem epičtější, uvolněnější a melodičtější. Materiál, který na posluchače klade větší nároky a potřebuje čas, ale rozhodně to není čas ztracený.
Výživná pirátská jednohubka, jež vás potěší, jako kdybyste se ztratili na Ostrově pokladů a v nouzi objevili rozcestník, sestavený z kostí posledního nešťastného pobočníka kapitána Flinta. I na "nechtěném" materiálu se BLAZON STONE orientují velmi dobře.
Debut Finů byl příjemnou porcí melodického metalu, na druhém album už to ovšem poněkud skřípe. A ze všeho nejvíc by se kapele zcela jistě hodilo, kdyby se dokázala razantně vymanit z onoho začarovného kruhu sterilního a unylého "female fronted" modelu.
Další porce retra od Islanďanů THE VINTAGE CARAVAN je na první poslech méně výrazná než bravurní minulé album "Monuments", přesto skupina opět prokazuje cit pro energický hard rock se silnou melodikou, psychedelickým rozostřením a potřebným nadhledem.

Vložit diskusní příspěvek