NOVINKY

INSANIA

"INSANIA na podzim vyrazí na turné s novým albem „Na počátku byl spam“ (Příběhy o zradě), které vyjde v květnu u labelu X Production.
Deska bude obsahovat i skladbu „Nebe a Nietzsche“, kterou INSANIA minulý rok ohlásila přípravy albové novinky a připojila k ní zároveň klip: 
https://www.youtube.com/watch?v=l54H98DVAUI
Aktuálně vzniká v režii DNT2 nové video „Joe si nepohlídal záda“ a podzimní turné INSANIA podpoří jedovatou guerrila-marketingovou kampaní, jejíž koncept teprve vzniká.
Současně je tento rok ve znamení XXX – 30 let od vzniku kapely a INSANIA při této příležitosti chystá dárek, který zatím nechce prozrazovat.
Zatím poslední vydané album „Zapal dům poraž strom“ (X Production, 013) získalo dvě ceny Anděl, v minulosti byla stejnou soškou oceněna i deska „Rock´n´Freud“ (X Production, 008). INSANIA získala také řadu ocenění v rockově zaměřené anketě Břitva, kde mimo jiné také vstoupila do „Galerie legend“.

Související odkazy:
http://www.insania.cz
http://www.facebook.com/insaniacz
http://bandzone.cz/insania
https://www.youtube.com/user/klimmah/videos
http://twitter.com/outsania"

 

RIP

Zveřejněno: Úterý, 21. března 2017

Poslední novinky související s INSANIA

INSANIA - INSANIA chystá speciální koncert v pražském Paláci Akropolis Skupina INSANIA, ... [Pátek, 5. ledna 2024]
INSANIA - Čerstvý klip ke skladbě "Jedem peklo" z poslední ho alba "GRR ... [Pondělí, 18. září 2023]
INSANIA - "Na počátku byl… chmel, světlý speciál INSANIA Pale Ale Brněnští kazatelé INSANIA na domácí scéně nejsou jen specifickým úkazem, ... [Pondělí, 5. prosince 2022]
INSANIA - INSANIA zveřejnila nový klip a chystá se na druhou část turné! ... [Sobota, 8. října 2022]
INSANIA - ...vypustila na zkaženej svět svůj novej vymazlenej klip ke skladbě "Placatej svět", ... [Pátek, 29. dubna 2022]


Vyhledat INSANIA na webu Metalopolis