NOVINKY

MASTERS OF ROCK 2015

"Už XIII. ročník jedné z největších kulturních akcí v republice, mezinárodního open-air festivalu Masters of Rock, proběhne v důvěrně známém a oblíbeném prostředí ve Vizovicích. Tradičně v průběhu druhého prázdninového víkendu - od čtvrtka 9. do neděle 12. července 2015.

Kromě hudebních zážitků jsou pro návštěvníky připraveny další "atrakce", které jen dokreslí odpočinkový (a zároveň aktivně prožitý) prodloužený víkend na Zlínsku - upravený festivalový areál s WC a sprchami, desítky stánků s tím nejširším výběrem občerstvení, pivní stany, hospůdky, kavárny, čajovny, obchůdky se suvenýry, tetovací studia, piercing, body-painting, zábavní a herní zóny, adrenalinové sporty, bungee jumping, exkurze Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a mnoho dalších lákadel pro každého. WiFi připojení k internetu je samozřejmostí. Opět se budete moct vyblbnout v Radegast Adrenalin parku - lezecká stěna, bungee running pro dvojice, kohoutí zápasy v ringu, moucha na zdi, silový buchar ad. K zajímavým cenám můžete přijít i na střelnici Buffalo Bill, oddechnout pak u speciálního drinku v Urban Zone - Chill-Out Relax zóně. Každoročním největším lákadlem jsou organizované autogramiády hvězd na Prosperita Meet & Greet Stage, pro prvních 15.000 příchozích fanoušků bude opět připraveno kompilační CD s hity hvězd, které na festivalu zahrají. Stanování zdarma bude k dispozici i v průběhu nadcházejícího ročníku.

Mezi doposud potvrzené účinkující patří:
NIGHTWISH (FIN), POWERWOLF (GER), GAMMA RAY (GER), SONATA ARCTICA (FIN), GOTTHARD (SUI), KAMELOT (USA), KROKUS (SUI), LEGION OF THE DAMNED (NED), DELAIN (NED), BLUES PILLS (SWE/USA/FRA), CREMATORY (GER), SEPTICFLESH (GRE), VOODOO CIRCLE (GER), GUS G. (GRE), XANDRIA (GER), CRUCIFIED BARBARA (SWE), MERCENARY (DEN), AVATAR (SWE), LACRIMAS PROFUNDERE (GER), SERIOUS BLACK (GER), NEONFLY (ENG) a další přibývají každým dnem.

Čtyřdenní permanentky za 950,- Kč (za cenu platnou do konce října nebo do vyprodání limitované edice) jsou zatím k dostání na dobírku přes www.mastersofrock.cz neb osobně v centrále Pragokoncertu - ul. U Bulhara 3, Praha 1, popř. v Masters of Rock Café, Zlín-Čepkov. Taky na tel. 577 432 580, mailu mikeskova@pragokoncert.com."

RIP

Zveřejněno: Čtvrtek, 9. října 2014

Poslední novinky související s MASTERS OF ROCK 2015

Masters of Rock 2015 - Oznamujeme program festivalu Masters of Rock 2015! Od této chvíle si všichni příznivci největší metalové události na území České Republiky můžou začít přesně plánovat svůj čas ve Vizovicích. ... [Pondělí, 20. dubna 2015]
MASTERS OF ROCK 2015 - Od této chvíle si všichni příznivci největší metalové události na území České Republiky můžou začít přesně plánovat svůj čas ve Vizovicích. ... [Úterý, 31. března 2015]


Vyhledat MASTERS OF ROCK 2015 na webu Metalopolis