BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - čtvrtek

Stejně jako včera se hlásíme přímo z místa dění a přinášíme šest dojmů, které se nejvíce zaryly do paměti! A dnes i porce mimohudebních zážitků protože tu hořelo, vypadl proud na celý večerní program a jelo se na záložní zdroje. K tomu všemu dal Rudi Rus metalový kvíz jen na 68 procent!!!. Dnes tu máme kapely: H20, RAVELIN 7, UNCURED, MYRKUR, LAIBACH, CONVERGE.

H20 – Za největší párty dne. Za break dance na podiu. Za to, že Toby Morse ve věku 48 let dokáže v circle pitu předehnat lidi o generaci mladší, zpívat a ani se nezadýchat. A víte proč? Protože je straight edge ;). Za hostovačky, ve kterých hrál Tobyho zhruba třináctiletý syn. Za covery BLACK SABBATH zpívané na odposlechu.

H20

H20

H20

RAVELIN 7 – Za hluboké smutné písničky, při kterých máte rozesmátý rohlík místo pusy. Za to, že potvrzení této kapely pro mě definitivně ukončilo myšlenky na to, že bych letos na Brutal nejel. Za koncert s příběhem. Za tanečnost. Za emoční lomcovák „Mikroválky“.

RAVELIN 7

RAVELIN 7

RAVELIN 7

UNCURED – Za mladické nadšení. Za to, že se naučili česky „děkujem“.

UNCURED

MYRKUR – Za optický vjem. Za skandinávskou krásu a ladnost. Za svatební šaty.

MYRKUR

MYRKUR

LAIBACH – Za pochodovost, která neuhnula. Za to, že nám všem ukázali, jak by zněli RAMMSTEIN, kdyby jim spadl řetěz. Za uhrančivou vizualitu.

LAIBACH

LAIBACH

CONVERGE – Za to, že před tou maniakální šelmou s mikrofonem si nikdo nemůže bejt jistej. Za skopnutou lampu - budiž jí pod pódiem lehko. Za nejdivočejší rytmiku dne.

CONVERGE

CONVERGE

Speciální díky:
CARNIFEX – Za motivující poselství Coryho Arforda v jeho praskajícím outfitu, ve kterém vypadá jako vnuk JABBY THE HUTTA. Přestávám žrát a začínám cvičit!

CARNIFEX


Hasiči – Za to, že nenechali festival lehnout popelem, když zdi pevnosti začaly hořet při MYRKUR.

Gastrotip: Stánek Srí Lanky – speciálně kombinace kořeněná červená řepa, dhál ze žutý čočky a rejže. Geniální dýňový krém u stánku beze jména.

haminy

Diskuzní otázka:  jak se vám líbí autodrom na Brutal Assaultu?

autíčka

 7

RIP
RIP

Další informace