BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - úterý (Warm-up)

BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - úterý (Warm-up)

BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - úterý (Warm-up)

BRUTAL ASSAULT 2018 - pekelných 6 - úterý (Warm-up)

Stejně jako minulý rok se hlásíme přímo z místa dění a přinášíme šest aktuálních dojmů, které se zaryly do paměti při Warm-up párty, které dominovali SUICIDAL TENDENCIES. Vezměme to popořadě:

BEAST WITHIN THE SOUND – Za skvělou akvizici na postu bubeníka -  Jirku Zajíce, který tuhle kapelu neuvěřitelně nakopnul. Za obličejové kreace, které ten den nepřekonali ani ROOT.

BWTS

BWTS

ROOT – Za starého pána, který je už spíš maskotem, než zpěvákem. Za to, že ten celý koncert ve svém věku a stavu ustál a useděl. Za to, že stejně jako MASTERS HAMMER měli za sebou kozy. Za to, že letité pecky tohoto legendárního kolovrátku stále fungují. Za nejčastěji hrající kapelu na Brutal Assaultu.

ROOT

ROOT

ROOT

ROOT

GRIDE – Za to, že staré hity nerezaví. Za nakládačku bez zbytečných příkras. Za píseň pro koncertního veterána Džejára.

GRIDE

SUICIDAL TENDENCIES – Za koncert, který připomínal běžeckou sportovní akci. Za energii, kterou tyhle staré páky stále mají. Za Lombarda v sestavě. Za to, že dokázali plně opticky zaplnit areál již při warm-upu. Za jednoznačně nejdelší koncert festivalu. Za to, že i mistr Big Boss po čas jejich setu spokojeně sedíc na scéně podupával do rytmu. Za třicetimetrový circle pit a první masivní wall of death.

SUICADAL TENDENCIES

SUICADAL TENDENCIES

 Festivalovým srdcařům jako je tento - Za vytrvalost. Za vůni, která z té ruky jde. Za nezjištěný počet breberek, který v takovým chumlu zákonitě musí žít.

srdcař

Organizace Brutal Assault - Za více méně bezproblémový začátek.  Za to, že na warm-up párty, kdy byla zaplněná celá polovina areálu, jsem nezaregistroval větší fronty u vstupenek nebo potíže s odbavováním (snad krom pochopitelné kolony před SUICADAL TENDENCIES). Za fanzinovou oldschool grafiku programu.

BRUTAL ASSAULT

 Přidejte svůj názor

RIP
RIP

Další informace