NOVINKY

ETEF 2023

Enter The Eternal Fire festival se uskuteční 21. - 22. 7. 2023 ve Volyni v areálu koupaliště v jižních Čechách. Naváže na předchozí ročníky z let 2015-2020 a 2022.

Po dříve oznámených skupinách INCANTANTION, DARKENED NOCTURN SLAUGHTERCULT, CRAFT, ISOLE, SARMAT, MOROST, PANYCHIDA, A THOUSAND SUFFERINGS, INGROWING, LAHAR,  FAÜST a TORTHARRY představujeme další tři.

CRYPTOSIS

Jak běh času do začátku letošního ETEF nabírá na rychlosti a hrozí, že nás všechny rozdrtí, je čas uvolnit místo progresivní thrashmetalové erupci jménem CRYPTOSIS z Nizozemska. Dříve známí po celém evropském metalovém undergroundu jako old school thrash banda DISTILLATOR. Smrtící zvuk je směs všeho od RUSH po DIMMU BORGIR. Je to progresivní, symfonické, je to smrt, thrash,
stará škola i moderna. Evoluce je nezbytná pro přežití. Ve stále se měnícím světě těžké hudby je to nepopiratelná realita. CRYPTOSIS je to, co se stane, když se kovu dovolí vyvíjet, expandovat a dýchat. Avšak pořád je to zabijácký thrash metal!

BOHEMYST

Umrlčí prkna, kosti, temnota, nekromantika, čerň a smrt – black, death, doom metal okořeněný samply umocněný geniálně svojským zpěvem v českém jazyce. Tak by se dal ve stručnosti charakterizovat
domovský band BOHEMYST. Jasně, prvotní album už je nějaký ten čas venku, ve studiu Hellsound se ale již rodí následovník debutové desky. Nové album bude koncepční dílo v duchu pravého nefalšovaného bohemian dark metalu. A jistě se pár písní dočkáme naživo na letošním ETEF. Jak v minulosti platilo spojení AVENGER = Open Hell fest, tak již nějaký ten pátek je to asociace BOHEMYST = Enter the Eternal Fire fest.

SUKKHU

Multiverze uměleckých forem soustředěných kolem ženské frontmanky blackmetalové kapely
SUKKHU na letošním ETEF. Nová kapela, za kterou však stojí zkušení blackmetalisté, rozrazila s debutovým albem „Labyrinths“ (2021) brány světa extrémního metalu. No, a je o ně zájem.
Takže je celkem logické, že SUKKHU naživo přivítáme i u nás. Hraní i život je baví, takže nám jistě zahrají i něco z připravovaného nového EP alba.

Vstupenky:
Aktuálně jsou vstupenky v prodeji za 1300 Kč.
Objednávky vstupenek: http://www.etef.cz/vstupenky.html

Kapely:

    INCANTANTION (death metal, USA)
    DARKENED NOCTURN SLAUGHTERCULT (black metal, Německo)
    CRAFT (black metal, Švédsko)
    ISOLE (epic doom metal, Švédsko)
    CRYPTOSIS (thrash metal, Nizozemsko)
    SARMAT (death/black metal, Polsko)
    MOROST (progressive death metal, Slovinsko)
    BOHEMYST (bohemian dark metal, Česko)
    PANYCHIDA (blackened heavy metal, Česko)
    A THOUSAND SUFFERINGS (atmo black doom metal, Belgie)
    INGROWING (death metal / grindcore, Česko)
    LAHAR (thrash metal, Česko)
    FAÜST (thrash metal, Česko)
    TORTHARRY (death metal, Česko)
    SUKHU (black metal, Česko)

Další potvrzené kapely budou postupně zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace!

https://www.facebook.com/eteffest/
http://etef.cz/

Děkujeme za přízeň!

ETEF Team

ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!

Louis

Zveřejněno: Čtvrtek, 2. února 2023

Poslední novinky související s ETEF 2023

ETEF 2023 - "Zdravíme všechny fanoušky UG metalu! Doufáme, že se, stejně jako my, ... [Pátek, 16. června 2023]
ETEF 2023 - Osmý  ročník ETEF – Enter The Eternal Fire festivalu se uskuteční 21. ... [Čtvrtek, 18. května 2023]
ETEF 2023 - Festival, který proběhne ve Volyni 21. - 22. 7. 2023, postupně oznamuje další zúčastněné kapely, ... [Středa, 1. března 2023]
ETEF 2023 - Dalšími kapelami, které můžete spatřit na letošním ročníku festivalu ve dnech 21. ... [Úterý, 10. ledna 2023]
ETEF 2023 přidává ISOLE - Osmý  ročník ETEF – Enter The Eternal Fire festivalu se uskuteční 21. ... [Úterý, 22. listopadu 2022]


Vyhledat ETEF 2023 na webu Metalopolis