NOVINKY

ETEF 2023 přidává ISOLE

Osmý  ročník ETEF – Enter The Eternal Fire festivalu se uskuteční 21. - 22. 7. 2023 ve Volyni v areálu koupaliště v jižních Čechách. Naváže na předchozí ročníky z let 2015-2020 a 2022.

Po dříve oznámených skupinách CRAFT, FAÜST, TORTHARRY představujeme další tři.

ISOLE (Švédsko)
Po letošní velice úspěšné ETEF edici jsme slíbili, že opět přivezeme jednu z nejvíce divácky ceněných kapel. Slib plníme částečně avšak plnohodnotně. ISOLE, to je ze třech čtvrtin sestava EREB ALTOR!
ISOLE, epic doommetalová kapela, vznikla pod názvem FORLORN v roce 1990. I Hate Records je oslovili v roce 2003. S nově podepsanou smlouvou a velkou motivací kapela usoudila, že je vhodné přijmout nový název, a tak vznikli ISOLE. S jejich prvními nahrávkami si ISOLE dokázali zajistit vynikající pověst v doommetalovém undergroundu.
Ve své diskografii mají již sedm dlouhohrajících alb. Jejich tři nejnovější díla, „Born from Shadows“, „The Calm Hunter“ a „Dystopia“, působivě udržují zaslouženou pozici ISOLE a zaručují nefalšovaný doom metal i pro ETEF 2023.

MOROST (Slovinsko)
Na ETEF pódium patří i trochu progresivního death metalu. To je kapela MOROST, tvořená již renomovanými metalovými muzikanty, která se poprvé začala objevovat na pódiu po vydání svého velmi dobře přijatého debutového alba „Solace in Solitude“ v roce 2014. Tvorba komplexní metalové hudby MOROST zkoumá a překonává hranice extrémního hudebního projevu, a to jak ve studiu, tak na pódiu. Aktuální album nese název „Forged Entropy“ (2021).
Sofistikované metalové kompozice této slovinské kapely vám přinesou nečekané zážitky, od syrového black metalu, přes bažinné groove psychedelie, až po pomalý death metal a blastbeaty.

INGROWING (Česko)
Kultovní INGROWING bastardi jsou zpět! V té nejzarytější sestavě Vlakin - Pouzar - Zbyňa se tahle nejen jihočeská death/grindcore legenda vrací na pódia!
Od svého vzniku (1996) mají na svém kontě velkou haldu elpéček, épéček i splitek. Za svou dosavadní existenci odehráli INGROWING kolem 900 koncertů ve více než 20 státech tří kontinentů po boku legend, jako jsou například NAPALM DEATH, EXHUMED, ISACAARUM. Účastnili se nejprestižnějších festivalů, jako jsou Maryland Death Fest (USA), Fuck The Commerce (D), Obscene Extreme (CZ), Brutal Assault (CZ) a dalších…
INGROWING, v rámci letní festivalové sezóny, exkluzivně na ETEF 2023, pokud jde o jižní Čechy!

Vstupenky:
Aktuálně jsou vstupenky v prodeji za 1150 Kč, opět limitovaná edice 100 ks. Pokud chcete pořídit vstupenky za akční ceny, neváhejte. Aktuální ceny vstupenek sledujte na webu festivalu: http://www.etef.cz/vstupenky.html, kde je možné lístky objednávat.

Kapely:
CRAFT (black metal, Švédsko)
ISOLE (epic doom metal, Švédsko)
MOROST (progressive death metal, Slovinsko)
INGROWING (death metal / grindcore, Česko)
FAÜST (thrash metal, Česko)
TORTHARRY (death metal, Česko)

Další potvrzené kapely budou postupně zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace!

https://www.facebook.com/eteffest/
http://etef.cz/

Děkujeme za přízeň!

ETEF Team

ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!

Louis

Zveřejněno: Úterý, 22. listopadu 2022