NOVINKY

Poslední PAŘÁT

"Jak se můžete dočíst v aktuálním Pařátu na stranách 4 a 5 nebo online ZDE, magazín po více než 22 letech dobrovolně vyklízí pozice. Jak originálně fungoval, tak také originálně končí - nezabil ho neúspěch, nýbrž úspěch. Vydavatel Pařátu Petr se rozhodl ukončit existenci magazínu v tom nejlepším a na vrcholu. Na video posledního Pařátu, v němž je listováno stránkou po stránce, se můžete podívat na YouTube ZDE. Pařát číslo 105 je již na cestě k vám, v pondělí budeme rozesílat ze Slovenska.

Magazín sice končí, ale značka Pařát pokračuje dál jako vydavatelství a e-shop pro radost ze života, na tom se nic nemění. Plánů na letošní rok není málo včetně pokračování série merchandise s filmovými motivy. První červnový týden představíme upravenou verzi Pařátshopu a taktéž první červnový týden dojde k vyúčtování předplatitelů, kterým za jejich důvěru dál v Pařátshopu nabídneme lepší ceny jako doposud. Pokud máte aktivní předplatné, nadále pro vás fungují a budou fungovat slevy pro předplatitele Pařátu. 

Pokud si chcete zkompletovat sbírku Pařátu a nějaké vydání vám z jakéhokoliv důvodu chybí, nahlédněte do Pařátshopu ZDE na dostupná čísla. Zejména u nejstarších dostupných už je skladem jen pár desítek kusů a brzy se dá očekávat stav VYPRODÁNO. Ve všech případech se samozřejmě jedná o originální zafóliované výtisky s CD.

Děkujeme za pozornost a příjemný zbytek víkendu!"

RIP

Zveřejněno: Neděle, 22. května 2022