NOVINKY

INSANIA

Narvi svůj testosteron jinam, přikazuje INSANIA
V novém singlu se crossoverová jednotka obrací na všechny majitele přebytečných hormonů, které eskalují k nemístnému obtěžování okolí. V extrémních případech takové chování vede i ke krveprolití a pokusům o krádež území. Saurone z Východu, střež se!
Všichni známe případy nezvládnutého mužského ega, které nikdy nezpůsobí happy end. INSANIA nad podobnými situacemi nemává rukou, ba právě naopak nabízí pregnantní řešení. „Píseň “Narvi svůj testosteron jinam” je třetí singl z alba GRRRotesky. Taky zbožňuješ chlápky, co jedou lajnu “kde nepomůže síla, pomůže ještě větší síla”? Drsňáky, co se s ničím nemažou? Tenhle nevergreen je pro ně! A události posledních dní nám našly aktuálního adresáta tohoto hate-songu: Saurone z Východu, narvi svůj testosteron jinam!“ dodává k nesmlouvavé skladbě INSANIA, která nedávno pokřtila své nové album „Grrrotesky“ v pražském Rock Café.
Dvanáct nových pecek vyšlo 25. února 2022 na CD a 1. května 2022 vyletí do světa na LP a digitálně. Obé skrze vydavatelství Smile Music Records.

Lyric video: https://youtu.be/bPQGbUuG5cA


Facebook: https://www.facebook.com/insaniacz

Instagram: https://www.instagram.com/insania_cult/

Spotify: https://spoti.fi/3JChM6w

Web: https://www.insania.cz/

 

 

RIP

Zveřejněno: Sobota, 26. března 2022

Poslední novinky související s INSANIA

INSANIA - INSANIA chystá speciální koncert v pražském Paláci Akropolis Skupina INSANIA, ... [Pátek, 5. ledna 2024]
INSANIA - Čerstvý klip ke skladbě "Jedem peklo" z poslední ho alba "GRR ... [Pondělí, 18. září 2023]
INSANIA - "Na počátku byl… chmel, světlý speciál INSANIA Pale Ale Brněnští kazatelé INSANIA na domácí scéně nejsou jen specifickým úkazem, ... [Pondělí, 5. prosince 2022]
INSANIA - INSANIA zveřejnila nový klip a chystá se na druhou část turné! ... [Sobota, 8. října 2022]
INSANIA - ...vypustila na zkaženej svět svůj novej vymazlenej klip ke skladbě "Placatej svět", ... [Pátek, 29. dubna 2022]


Vyhledat INSANIA na webu Metalopolis