NOVINKY

MINCING FURY

Death/grindová stálice z Moravy s více než 20letou existencí (a stovkami odehraných koncertů po celé Evropě) hledá bubeníka. Níže „oficiální“ vyjádření kapely z webu:

Aby těch špatných zpráv v této posrané době nebylo málo, rozhodl se nás opustit náš dlouholetý kamarád do nepohody a alko-radovánek, bubeník Denis alias Dicko. Tímto mu děkujeme za veškerý čas a společné zážitky, a přejeme mu hodně zdaru v dalším působení na scéně v jeho dalších kapelách.

Jelikož se ještě necítíme na důchod a myslíme, že můžeme scéně ještě něco dát (min. vyčistit pár pódií), rozhodně se nechystáme končit. Bez pořádného bubeníka to ale jen tak nepůjde. Najde se tedy nějaký tlučmistr (nejlépe podobný magor, jako jsme my), který by to s námi chtěl zkusit? Samozřejmě nejlépe z Brna či okolí, nicméně i případná spolupráce na větší vzdálenost je možná. Zájemci prosím pište do zpráv.

Všechny ostatní poprosíme, aby nám pomohli se sdílením a šířením této poplašné zprávy, čím dříve budeme zase komplet, tím dříve se zase uvidíme na akci (jestli nám to pánové z STB ovšem ještě někdy vůbec dovolí). Budeme samozřejmě rádi za jakékoliv tipy na schopné bubeníky. Děkujeme!

 

Případný kontakt skrze Facebook (https://www.facebook.com/MincingFuryOfficial) nebo na e-mail antitrend@seznam.cz či telefon (+420 778 144 578)

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 19. dubna 2021

Poslední novinky související s MINCING FURY

MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY - Novinková nahrávka brněnské kapely MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY s názvem "Devolution" právě vychází u amerického labelu UNITED GUTTURAL. ... [Čtvrtek, 4. listopadu 2010]


Vyhledat MINCING FURY na webu Metalopolis