NOVINKY

OBSCENE EXTREME 2021

PŘESUN EXTRÉMNÍCH TÓNŮ NA ROK 2022!!!
Přátelé, jak všichni víte, celosvětová situace kolem covid-19 se nelepší a chaos kolem restrikcí v České republice je naprosto šílený. V této chvíli vůbec netušíme, co bude za týden, natož v létě, takže jsme se rozhodli opět přesunout Obscene Extreme na rok 2022. Věřte, že se nám toto rozhodnutí nedělá lehce, ale ta čistá frustrace z toho, že vám, fanouškům OEF, vlastně nemůžeme slíbit vůbec nic, a která nás neuvěřitelně drtí, nás vede k tomu, abychom festival o rok přesunuli a společně doufali, že příští rok opravdu proběhne tak, jak má. Bez jakýchkoliv omezení.
Samozřejmě jsme v kontaktu se všemi kapelami a většina už nám potvrdila účast i v roce 2022. A my se budeme snažit, line up z roku 2020 udržet, v co možná nejoriginálnější sestavě tak, jak ho všichni fanoušci OEF očekávají. Budeme se na vás těšit Na Bojišti 13. – 17. 7. 2022!!!
??? Všechny vstupenky i vouchery zůstávají v platnosti, stejně jako před rokem. Refundace vstupenek obnáší další poplatky, které jdou bankám, a proto pokud můžete, prosíme vás, o ponechání si vstupenky na příští rok. Pomáháte tak nejen přežít svému festivalu, ale i kultuře napříč jejími sektory. Vážíme si toho, že nás podporujete, ať už právě ponecháním vstupenky nebo zakoupením OEF merche. Děkujeme!!! V případě, že se i přesto rozhodnete vstupenku vrátit, napište nám na aneta@obsceneextreme.cz. Pošlete jméno, email, variabilní symbol a číslo vašeho účtu. Ozveme se vám co nejdříve a situaci vyřešíme. Refundace vstupenek bude možná do 30. 6. 2021, po tomto datu už nebude možné vstupenky vrátit.
Obscene Extreme se ale nevzdává, a i pro letošní rok máme záložní plán, který bychom rádi zveřejnili, až bude jisté, že budeme vůbec schopni v létě něco uspořádat. Dříve vás nechceme krmit žádnými sliby a plány. Sledujte naše stránky nebo sociální sítě, kde se budou postupně objevovat konkrétní informace. Držte se!!! ??
Stay Obscene!
Čurby a Obscene Extreme crew
?? FB Event: Obscene Extreme 2022 l ? 22
?? OEF merch: https://eshop.obscene.cz/OEF-2020-Merch-New/

#WeAreObscene #ObsceneExtreme #InFansWeTrust

Louis

Zveřejněno: Pátek, 16. dubna 2021

Poslední novinky související s OBSCENE EXTREME 2021

OBSCENE EXTREME 2021 - Vzhledem k rozvolňování opatření jsme se nakonec rozhodli, že OEF uspořádáme pro více lidí. ... [Pondělí, 21. června 2021]


Vyhledat OBSCENE EXTREME 2021 na webu Metalopolis