NOVINKY

THE CORONA LANTERN

"Jistá nám všem hodina… The Corona Lantern vydali umrlčí album plné naléhavé atmosféry 
The Corona Lantern mají venku novou desku Certa Omnibus Hora. Jak název alba a jeho démonický obal napovídají, opět se jedná o depresivní záležitost, která potěší fanoušky doom metalu a dalších temných metalových subžánrů.
Desku vydali pražští MetalGate, kteří tak ve své stáji přivítali další chmurnou kapelu. Nahrávka byla pořízena ve studiu The Barn pod producentskou taktovkou Dana Frimla. Jelikož bylo natáčení pojato analogově, zachycuje šestice skladeb The Corona Lantern v autentické podobě. Bez upravených bubnů, samplů a efektů, ke kterým se dnešní metalové kapely s oblibou uchylují. Výsledek je syrový a pro posluchače, kteří holdují muzice prolezlé hnilobou a úzkostí, bezesporu přitažlivý.
Přesně takový je i obal z dílny zpěvačky Daniely Dahlien Neumanové. „Titulka i další navazující fotografie v bookletu jsme pořídili starým Flexaretem. Foceny jsou tedy na svitkový film. Lokalitou byl kostel sv. Ducha v Liběchově,“ říká autorka, která svou grafickou prací dokonale navázala na náladu zaznamenané muziky.

Zatímco debut byl sludge doomovou záležitostí, novinka kapelu zachycuje na cestě, která vede i přes jiná metalová zákoutí. Certa Omnibus Hora je tak oproti Consuming the Tempest pestřejší a výpravnější, což ale neznamená, že by přišla o svou bezútěšnou a drásavou atmosféru. Právě naopak, jak se fanoušci již v předstihu mohli přesvědčit díky zveřejněnému klipu k epické skladbě Through This Swamp Of Oblivion.
Tracklist alba: As Wide Eyes Travel / Through This Swamp of Oblivion / Up the Last Hill / Hours Between Heartbeats / Make Me Forget / The Truth and Its Will
CD Certa Omnibus Hora můžete objednávat na stránkách www.metalgate-eshop.cz. Stream alba naleznete zde: https://youtu.be/zIsBiXrGQI8"

RIP

Zveřejněno: Středa, 2. prosince 2020

Poslední novinky související s THE CORONA LANTERN

THE CORONA LANTERN - The Corona Lantern nás brzy vtáhnou do svého depresivního světa. Vydají desku Certa Omnibus HoraOdcizení, ... [Středa, 4. listopadu 2020]


Vyhledat THE CORONA LANTERN na webu Metalopolis