NOVINKY

THE NOW

Kapela The Now je na slovenskej scéne od roku 2008 a za ten čas si stihla získať srdcia mnohých fanúšikov. Po dvoch rokoch od vydania poslednej skladby a ročnej pauze sa kapela takmer rozpadla. Podľa slov jej členov sa vracajú ukázať svojim fanúšikom v plnej sile. Hudobnej populácii ponúkajú nový singel aj s videoklipom.

Kapela sa opäť vrátila do domovského štúdia Randal Group, kde na skladbe spolupracovala s gitaristom Jimim Cimbalom. Nová skladba nesie názov “Kým si tu” a jej jasný odkaz prezrádzajú členovia: „Žite svoje sny, bojujte za ne, nevzdávajte sa a buďte tu pre tých, na ktorých Vám záleží, kým ste tu.“

O vizuálnu stránku sa postaral Lukáš Bodnár a hlavnú úlohu si zahral semifinalista súťaže Hlas Československa Tomáš Sučík.
Po prestávke sa táto skladba stala terajším krédom kapely ako sa vrátiť k svojim snom a tvoriť ďalej, viac prezrádza gitarista Jimi Harničár: „Áno, myslím si, že áno. Mali sme prestávku a počas nej sme si vlastne všetci uvedomili, že zahadzujeme náš spoločný sen - tvoriť, robiť hudbu. Došlo nám, že bude veľká chyba, keď to necháme tak a táto skladba nás rozhodne nakopla pokračovať v tom, čo sme začali a čo máme radi.”
The NOW – Kým si tu
https://youtu.be/zKNInwLyWT4

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 23. listopadu 2020