NOVINKY

CULT OF FIRE, MALOKARPATAN

přeloženo na 9. 5. 2020 – Praha, Akropolis

Vzhledem k nastalé situaci s koronavirem Vás chceme informovat, že koncert CULT OF FIRE se z 21. března přesunuje na sobotu 9. května 2020.

Vaše vstupenky zůstávají v platnosti!
Due to the situation with the coronavirus and Czech government banning all events above 100 attendees, we would like to inform you that the CULT OF FIRE gig is re-scheduled from 21st March to Saturday 9th May 2020.

Your tickets remain valid!

FB event: https://www.facebook.com/events/417354842211786

e-TICKET: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/294

 

–-

Po exkluzivních vystoupeních ve více než 30 zemích se v dubnu/květnu 2020 uskuteční první evropské turné CULT OF FIRE. Formát komplexního turné a ne jednorázových koncertů byl k novému albu, setlistu i pódiovému vizuálu zvolen speciálně pro toto turné, neb některé ze součástí dekorací by nebylo možno přepravovat letecky.
Nové dvojalbum CULT OF FIRE dostalo jméno „Moksha/Nirvana“ a vychází pod křídly Beyond Eyes Productions. Jedná se o dvě neoddělitelně spojená alba jako jsou paže a údy smrtonosné bohyně Kálí neoddělitelně spojené s jejím tělem. Jak už název desky napovídá, jedna část dvojalba je tematicky orientována na hinduismus, druhá na budhismus. Dvě části, jedno tělo - dvě cesty, jeden cíl.
Fyzické nosiče (double LP/double CD) dne 20. února 2020 digitálně vydaného dvojalba vychází o měsíc později 21. března. To byl i původní den jejich nultého vystoupení ke zmíněnému evropskému turné, které se nakonec vzhledem k nastalé situaci s koronavirem pro zákaz českou vládou akcí nad 100 lidí posouvá až na 9. květen. To krom možnosti zakoupit nosiče a nový merch bude jediná příležitost českých fanoušků nové skladby slyšet živě v novém koncertním vizuálu.
Turné vč. pražského koncertu se jako speciální host budou účastnit slovenští MALOKARPATAN. I ti budou propagovat nové album - vyjde 20. března u Invictus Prod.
Koncert 9. května v pražské Akropoli a samotné turné bude jedinou - a tedy exkluzivní - příležitostí vidět CULT OF FIRE na evropských pódiích - nebudou žádné festivaly ani jiná vystoupení!

RIP

Zveřejněno: Čtvrtek, 12. března 2020