NOVINKY

Voices of Death festival

Z kultúrneho domu na Lednických Rovniach bude opäť znieť metal!

Jednodňový death fest Voices of Death má svoje ďalšie pokračovanie. Z akcie ktorá pôvodne vznikla pre stretnutie malej komunity metalistov sa stala známa, vážená metalová udalosť. 
Organizácie festivalu sa ako ostatné roky chopila miestna deathmetalova zostava Necrosanctum.

Organizátor na 9. ročníku VoD slúbil velkolepú oslavu 10. pokračovania. Svoj slub dodržal a pre jubilejné výročie, ktorého sa udalosť dočkala je pripravený silný line-up, poskladaný ako každý rok primárne z kapiel zameraných na death, s black vložkou na záver. 
Ako headliner večera vystúpi nemecký Cytotoxin. Ich Černobilksý rádioaktívny death náklad je brutálny a každý metalista musí zažiť takto silnú nálož naživo!

Na VoD sa bude konať dvojitá oslava. Spolu s 10. výročím udalosti bude oslavovať taktiež Žilinská death legenda Sanatorium. Kapela vystúpi v rámci svojich vystúpení na oslavu 25. roku založenia kapely.
VoD sa niesla vždy v rodinnej, priatelskej atmosfére. Podla slov organizátora dostali pre tohoročné výročie prednosť kapely, ktoré sa zasluhujú o udržanie metalovej kultúry o okolí. Preto boli pozvaní Suburban Terrorist z Beluše (org. BelUSA Death fest) a Žilinský Minor (org. UG Day). 
Na akcii ako každý rok vystúpi domáci gulomet ráže Necrosanctum!

Akciu odštartuje mimoriadne kvalitná, perspektívna zostava Immersion a záver večera bude patriť black metalu. O black klinec 10 výročia sa postará Slovenský garage-black Zhor.
Masaker Voices of Death 10 sa uskutoční 14.12.2019. v DK Lednické Rovne 17:00.

RIP

Zveřejněno: Pátek, 4. října 2019