NOVINKY

LAIBACH v ČR

Kontroverzní Laibach v Paláci Akropolis i s novým albem!
5. 11. - Palác Akropolis, Praha
www.obscure.cz

Provokatéři Laibach se po delším čase vracejí do Prahy! Kultovní slovinská kapela s sebou přiveze nové album “Also Sprach Zarathustra”, které má vyjít v červenci letošního roku. Nové album původně vzniklo pro divadelní představení inspirované stejnojmenným filozofickým románem Fridrieacha Nietzscheho.
Laibach vznikli v roce 1980 v Trbovlje ve středním Slovinsku v tehdejší Jugoslávii. Po cenzorských zásazích na domácí půdě se kapela prosadila vydavatelsky v zahraničí. První velký průlom přišel s albem Opus Dei z roku 1987 a následujícím albem Sympathy For The Devil z roku 1989, které kapelu dostalu na přední evropská i americká pódia.
Svébytný pohled na industriální hudbu, nálepka kontroverzní kapely (například v roce 2015 jako jedni z mála západních kapel vystoupili v KLDR), působivá pódiová show, odvážné multimediální projekty, ale i netradiční cover verze písní od Opus, Beatles nebo Queen - to vše z Laibach vytvořilo obrovský kult. V Česku mají Laibach zástup věrných fanoušků. Naposledy zde zahráli v roce 2014 v Divadle Archa.
Vstupenky jsou k dispozici v běžných předprodejích. Nejlevnější lístky a další informace na webu pořadatele www.obscure.cz.

RIP

Zveřejněno: Středa, 21. června 2017

Poslední novinky související s LAIBACH v ČR

LAIBACH v ČR - Slovinci u nás vystoupí 1.12., kdy se zastaví v brněnském Semilassu. Kompletní info:LAIBACH European Tour 2005čtvrtek 1. ... [Pátek, 25. listopadu 2005]


Vyhledat LAIBACH v ČR na webu Metalopolis