NOVINKY

HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY

V pátek 11. září vyšla nová kniha Petra Štěpána "HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY – příběh punkové legendy". Volnou formou vyprávěný příběh této legendární punkové skupiny jistě osloví nejen její dobové fanoušky, ale i současné mladší příznivce. Petr Štěpán nás nechává nahlédnout do zákulisí událostí, které předcházely vzniku skupiny, přes její vývoj, tvorbu, nahrávky, koncerty, vzestupy a pády až po rozpad a zánik skupiny. Kniha obsahuje množství autorových zážitků a osobních vzpomínek, z nichž drtivá většina je v této knize publikována vůbec poprvé. Čtivou formou tím zároveň předkládá svědectví o životě nejen v punkové komunitě, ale též o době, kultuře a společnosti před pádem komunistického režimu. Naprostým unikátem knihy je komplet všech textů písní HNF, které jsou doplněny množstvím autentických dobových fotografií z celé éry skupiny pořízené v letech 1985 – 1988.

Kniha vychází u příležitosti 30.výročí založení skupiny HNF!

Knihu lze objednat na adrese: hrdinovenovefronty@seznam.cz , v Jihlavě lze knihu zakoupit v knihkupectví ORBIS PICTUS na Masarykově náměstí.

Cena knihy: 299 Kč, Dobírka: 100 Kč, Bankovní převod: 60 Kč.

Louis

Zveřejněno: Pondělí, 14. září 2015

Poslední novinky související s HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY

HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY - vydají 5. listopadu u Warner Music novou desku „Když se bombardéry vracejí“. ... [Úterý, 12. října 2021]
HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY - vyrážejí v obsazení totožném se současným XIII. STOLETÍM do studia, ... [Úterý, 1. června 2021]


Vyhledat HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY na webu Metalopolis