NOVINKY

P.O.D.

Americká alternativní metalová formace P.O.D. hlásí svůj velký návrat, jehož prvním krokem bude evropské turné, které se 7. června zastaví také v Praze, kde se tato populární kapela v rámci své české premiéry představí v klubu Roxy.
Kapela vystupující pod názvem P.O.D., což je zkratka názvu „Payable on Death“, byla založena již v roce 1992 ve složení Sonny Sandoval (zpěv), Wuv Bernardo (bicí), Narcis Curie (kytara) and Traa Daniels (basa). Od počátku se zapsala jako formace produkující třaskavou a chytlavou směs rap metalu, punku, reggae a různých alternativních prvků. Nadšené ohlasy zbudili již svými prvními dvěma alby, ale definitivní průlom přišel až se třetí deskou „The Fundamentals Element sof Southtown“, které získalo platinovou desku a na přelomu tisíciletí posunulo P.O.D. mezi nejvýraznější rock/metalové kapely tehdejší doby. Následující období se kapela vezla na obrovském celosvětovém úspěchu. Její další album „Satellite“ přineslo hity jako „Alive“ nebo „Youth of the Nation“ a bylo následně oceněno triple-platinovou deskou.
Celková bilance P.O.D. nyní čítá sedm studiových alb, několik beznadějně vyprodaných světových tour a více než 10 miliónů prodaných desek po celém světě.
Po několika „oddychovějších“ letech se nyní P.O.D. vrhli do horečné práce na nové desce, ke které připojí i zmíněné evropské turné. Pražský koncert bude historicky jejich prvním vystoupením v Česku. Jako support se na turné objeví další, dosud neoznámená, kapela.

Vstupenky na koncert P.O.D. v Praze kupujte v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream za cenu 650,- Kč (+servisní poplatky). Cena vstupenky na místě bude 750,- Kč.

Více informací na webu www.showinfo.cz.

 

RIP

Zveřejněno: Úterý, 8. února 2011

Poslední novinky související s P.O.D.

P.O.D. - vydají 3. května nové album "Veritas" (Mascot Records). Níž ... [Pátek, 19. ledna 2024]
P.O.D. - Desáté album "Circles" (vychází 16. listopadu 2018) je místy dost pěkná opičárna. ... [Středa, 14. listopadu 2018]
P.O.D. v ČR - koncert ZRUŠEN!  "Skupina P.O.D. plánovala absolvovať v máji a júny 2011 Európske turné prostredníctvom  agentúry „WE ROCK U“... ... [Úterý, 17. května 2011]
P.O.D. v ČR - 7. června 2011, Praha – Roxy Americká alternativní rap/metalová formace P. ... [Úterý, 10. května 2011]
P.O.D. + FILTER - turné zrušeno - Turné P.O.D. + FILTER, jež mělo zasáhnout i Českou republiku, bylo bez náhrady zrušeno. ... [Pondělí, 10. listopadu 2008]


Vyhledat P.O.D. na webu Metalopolis